Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ο Τσίπρας δεν θα είναι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ την 1η Ιανουαρίου 2017

Ο ΡΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΥ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

 

Ερχεται ο πιο μαύρος Σεπτέμβρης της μεταπολίτευσης

Ο Σεπτέμβρης του 2016 θα είναι και ο τελευταίος Σεπτέμβρης με τον Τσίπρα πρωθυπουργό αλλά και αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Θα είναι επίσης ο πιο μαύρος Σεπτέμβρης για εκατομμύρια ελληνικές οικογένειες καθώς οι βάρβαροι φόροι της Φορολογικής Χούντας που μας κυβερνά, τα χαράτσια, ο ΕΝΦΙΑ, οι περικοπές συντάξεων και κυρίως το μακελειό των πλειστηριασμών θα συνθέσουν μια ανθρωπιστική καταστροφή που δεν θάχει προηγούμενο στη χώρα και η οποία θα φέρει την υπογραφή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Γράφει ο Fyodor Mikhailovich Dostoyevsky
Μια φαύλη κυβέρνηση η οποία έχει να αντιμετωπίσει πλέον και το πιο μαζικό επαναστατικό κίνημα της μεταπολίτευσης: To Kίνημα Δεν Πληρώνω το Δημόσιο. Οι επαναστατημένοι πολίτες της Κολομβίας των Βαλκανίων αρνούνται να πληρώσουν άλλους φόρους. Αρνούνται να κόψουν άλλες αποδείξεις. Αρνούνται να δώσουν άλλο αίμα στους φαύλους εξουσιαστές.
Αντιλαμβάνονται πλέον ότι έφτασε η ώρα να σώσουν τις οικογένειές τους από το αδηφάγο και διεφθαρμένο κράτος.
Ενα κράτος που διατηρεί σε λειτουργία κρατικούς οργανισμούς όπως η ΕΡΤ με τους κηφήνες της Αγίας Παρασκευής.
Ενα κράτος που αναγκάζει τους πολίτες του να πληρώνουν 3.500 αστυνομικούς φρουρούς διάφορων επωνύμων κατσιαπλιάδων οι περισσότεροι από τους οποίους δεν απειλούνται από κανέναν αλλά για να νιώθουν κάποιοι κουβαλάνε μαζί τους και 5-6 γοριλάκια που θα έπρεπε να προσφέρουν σε άλλο πόστο τις υπηρεσίες τους. (Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες, δικαστές και πάσης φύσεως celebrities εξακολουθούν επί Τόσκα να σέρνουν να σέρνουν ξοπίσω τους γοριλάκια που εγκατέλειψαν το χωριό, τη στάνη και την κατσίκα τη Μελιώ για να φυλάνε τον κάθε παπάρα που νομίζει ότι κινδυνεύει).
Ενα κράτος του οποίου οι βουλευτές πέφτουν σαν τα μούτρα πάνω στις πολυτελείς κρατικές λιμουζίνες με πρώτους και καλύτερους τούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έγραψαν τις παροτρύνσεις του Τσίπρα στ΄απίδια τους.
Ενα κράτος που ζητάει από τους φορολογούμενους να του πληρώσουν φόρο για όσα υποτίθεται ότι θα βγάλουν την επόμενη χρονιά ενώ μπροστά μας απλώνεται κρανίου τόπος.
Ενα κράτος-παρακράτος στο ποδόσφαιρο, στην υγεία, στην παιδεία. Παντού.
Ενα κράτος χωρίς δικαιοσύνη.
Ενα κράτος κομπλεξικό απέναντι στην ιδιωτική πρωτοβουλία.
Ενα κράτος που μισεί τους πολίτες.
Ε, λοιπόν έφτασε η ώρα αυτό το μίσος να επιστραφεί και με τόκο.
Το χυδαίο και διεφθαρμένο κράτος θα γονατίσει από το Επαναστατικό Κίνημα της ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ των χαρατσιών και των φόρων. Οι φαύλοι εξουσιαστές θα βρεθούν αυτόν τον Σεπτέμβρη μπροστά σε εκπλήξεις που δεν θα μπορούσαν να φαντασθούν ούτε στα πιο τρομακτικά τους όνειρα.
Και αυτή τη φορά ο τρόμος που θα νιώσουν θα έρθει από πολλές κατευθύνσεις.
Θα αισθανθούν τρόμο καθώς ο Ερντογάν θα ανοίξει εκ νέου τις πύλες της κολάσεως και εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες θα αποβιβαστούν στα ελληνικά νησιά. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας (αυτοί οι εξίσου διεφθαρμένοι κρατιστές) απλά θα αρκεστούν σε ευχολόγια ενώ οι Αμερικανοί φίλοι του Τσίπρα θα ασχολούνται με τις εκλογές τους.
Είναι τέτοια η καταιγίδα που έρχεται ώστε πολλοί εκτιμούν ότι ο Τσίπρας δεν θα προλάβει να εγκαταλείψει την εξουσία υπό κανονικές συνθήκες.
Θα είναι τέτοια η βιαιότητα των εξελίξεων που θα συμπαρασύρει τους εγχώριους πολιτικούς φελλούς στο πέρασμά της.
Ηδη επιχειρηματικά συμφέροντα έχουν εντοπίσει τους 3 υποψήφιους διαδόχους του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρούν να βρουν δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους. Πρόκειται για τους Κοντονή, Χρυσόγονο και Τσακαλώτο.
Τα ονόματά τους ακούγονται όλο και πιο συχνά καθώς οι μυημένοι θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως ο Τσίπρας δεν θα είναι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ την 1η Ιανουαρίου του 2017 μετά από ένα εκλογικό αλλά και εθνικό στραπάτσο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...