Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Πέρασε τα τεστ και έγινε «Έλληνας» ο Ζέκα – Για ποιο παιχνίδι θα τον καλέσει στην Εθνική ο Σκίμπε!

 

Πέρασε τα τεστ και έγινε «Έλληνας» ο Ζέκα – Για ποιο παιχνίδι θα τον καλέσει στην Εθνική ο Σκίμπε!
17.11.2016 - 17:25
Μία έξτρα λύση για τα χαφ θα έχει πλέον ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, καθώς ο άσος του Παναθηναϊκού μετράει πλέον μέρες για να πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο.
 
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μίκαελ Σκίμπε, καθώς ο Κάρλος Ζέκα από το νέο έτος θα έχει ελληνικό διαβατήριο και θα μπορεί να αγωνίζεται κανονικά στην Εθνική Ελλάδος!
Ο άσος του Τριφυλλιού παρέστη σήμερα στην Ειδική Επιτροπή Πολιτογράφησης, που είναι το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών για την έκδοση ελληνικών διαβατηρίων και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας.

Ο 28χρονος χαφ του Παναθηναϊκού πέρασε με επιτυχία το τεστ γνώσεων και πλέον απομένουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα, τα οποία θα «τρέξει» το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά και το επίσημο χαρτί από την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας, στο οποίο θα αναφέρεται ότι ουδέποτε έπαιξε με την Εθνική Πορτογαλίας. Από εκεί και πέρα, θα γίνει κοινοποίηση του θέματος στην UEFA και τη FIFA και στην συνέχεια θα επισημοποιηθεί η ελληνοποίηση του παίκτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Ζέκα θα πάρει το διαβατήριο μέχρι τις αρχές του 2017 και έτσι θα υπολογίζεται πλέον κανονικά για τα επόμενα ματς της Εθνικής. Το πιθανότερο είναι πως ο Σκίμπε θα τον καλέσει στην αποστολή για το παιχνίδι στις 25 Μαρτίου με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...