Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Στο Ανατολικό Χαλέπι ο στρατός απελευθέρωσε το al-Sakan al-Shababi.

 

par stilprof
Syrian Army Liberates more Key Regions of Aleppo, Other Provinces in Last 24 Hours
O συριακός στρατός συνέχισε την προέλαση του σε στρατιωτικές θέσεις σε αρκετές περιοχές στην πόλη του Χαλεπίου και έθεσε υπό τον πλήρη έλεγχό του πολλές στρατηγικές περιοχές της πόλης. Πολλοί τρομοκράτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στις μάχες με το συριακό στρατό σε στρατηγικής σημασίας τοποθεσίες.
Ο συριακός στρατός ανακατέλαβε μια στρατηγική περιοχή στο Ανατολικό Χαλέπι την Τετάρτη καθώς συνέχισε την αστραπιαία του προέλαση.
Ο στρατός και οι Μονάδες Εθνικής Άμυνας που κέρδισαν τους τρομοκράτες σε 16 περιοχές σε διάστημα μόνο 72 ωρών και απελευθέρωσαν κατά το ήμισυ το βόρειο τμήμα του Ανατολικού Χαλεπίου έθεσαν υπό τον πλήρη τους έλεγχο και την al-Sakan al-Shababi (Συγκρότημα κατοικιών Νεολαίας Youth Housing Complex) το βράδυ της Τετάρτης.
Οι τρομοκρατικές οργανώσεις μετέθεσαν δεκάδες μαχητές τους από άλλα μέτωπα στις συνοικίες al-Sakan al-Shababi, al-Halwaniyeh και al-Sha'ar που είναι στις πύλες του νότου αλλά απέτυχαν στο ν΄αποτρέψουν ή να επιβραδύνουν την ταχεία προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων.
Καθώς ο στρατός προωθήθηκε στις στρατιωτικές θέσεις των περιοχών al-Halwaniyeh και al-Sha'ar μεγάλος αριθμός τρομοκρατών αποσύρθηκε στο χάος ζητώντας από τη Δαμασκό αμνηστία ή ασφλή μετακίνηση στο Ιντλίμπ..
Άνδρες του στρατού και μαχητές της ξεκίνησαν την Τρίτη ένα νέο γύρο επιχειρήσεων με κατεύθυνση το νότο του Α Χαλεπίου αφού απελευθέρωσαν al-Sakhour, Jabal al-Badrou και Arz al-Hamra περιοχές.
Η νέα νίκη για το στρατό επήλθε λίγες ώρες αργότερα αφότου ο στρατός απώθησε τη Jeish Al-Fatah από τη στρατηγική περιοχή Sheikh Saeed στο ΝΑ Χαλέπι.
Ο συριακός στρατός απελευθέρωσε 25 τ.χλμ επί συνόλου 45 τ.χλμ του Α Χαλεπίου.alalam 1.12.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ