Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο καταζητούμενος «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» διασκεδάζει ανενόχλητος στους Αγίους Σαράντα

 

Την ώρα που οι αλβανικές αρχές υποτίθεται πως τον έψαχνε, ο "Εσκομπάρ" των Βαλκανίων, Klement Balili, κυκλοφορούσε ελεύθερος κάτω απ' την μύτη τους.
Έχει ειπωθεί πολλές φορές από αλβανικά μέσα ενημέρωσης πως έχει τεράστια πρόσβαση σχεδόν σε όλες τις κρατικές δομές της Αλβανίας και την πλήρη υποστήριξη από τα υψηλότερα πολιτικά κλιμάκια της χώρας, με αποτέλεσμα να δρα ανενόχλητος.
Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν σήμερα στον αλβανικό Τύπο αποτελούν σαφή απόδειξη πως o λεγόμενος "Εσκομπαρ" των Βαλκανίων, κυκλοφορούσε ανενόχλητος στους Αγίους Σαράντα, μάλιστα, προσκεκλημένος σε γάμο φίλου του και στελέχους του Σοσιαλιστικού Κόμματος, στο θέρετρο του «Santa Quaranta".
Διασκέδαζε με την ψυχή του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ανενόχλητος από την αστυνομία και τις αλβανικές υπηρεσίες τη στιγμή μάλιστα που είχε εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του και από την ελληνική αστυνομία.
Για τη συνέχεια Himara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...