Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΤΑΓΟΣ: Έρχεται ο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό

 

Η Αρμάνι αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods και ο Τζεντίλε θα ντυθεί στα «πράσινα», κάτι που είχατε μάθει πρώτοι από τον ΣΠΟΡ FM. 

ΠΑΤΑΓΟΣ: Έρχεται ο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό
Ήταν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods εντείνει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Τζεντίλε αφού το αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Η υπόθεση, λοιπόν, έκλεισε με θετικό τρόπο για τους πράσινους αφού στη συνάντηση που είχε ο παίκτης με την Αρμάνι Μιλάνο υπήρξε συμφωνία. 

Η συμφωνία των δύο πλευρών φέρνει τον παίκτη δανεικό στον Παναθηναϊκό Superfoods μέχρι το καλοκαίρι και η λογική λέει ότι από τη στιγμή που θα έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν οι προσπάθειες για να συνεχίσει να φορά τη φανέλα των πράσινων και μετά. 

Ο Τζεντίλε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι δημοσίευσε μάλιστα μία φωτογραφία με τον ίδιο να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πίσω να είναι μαζί με τον πατέρα του δίπλα στη κούπα της Ευρωλίγκας το 2000. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...