Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Δύο μεταγραφές από Παναθηναϊκό, εμπιστοσύνη σε Οδυσσέα, φεύγουν αρκετοί

 

Τουλάχιστον για δύο μεταγραφές πάει ο Παναθηναϊκός. Προτεραιότητα μεσοεπιθετικός και αμυντικό χαφ. Προς αποχώρηση Σάμπα-Λεντέσμα, πιθανώς και οι Ρινάλντι, Ιμπάρμπο. Πάει για καλοκαίρι ο γκολκίπερ. 

Δύο μεταγραφές από Παναθηναϊκό, εμπιστοσύνη σε Οδυσσέα, φεύγουν αρκετοί
Η συνάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο έβγαλε αρκετές ειδήσεις. Ο 48χρονος τεχνικός έκανε τις εισηγήσεις του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεσμεύτηκε πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να έχει στα χέρια του τα «εργαλεία» που χρειάζεται. 

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει σίγουρα για δύο μεταγραφές τον Ιανουάριο, αριθμός που μπορεί να αυξηθεί υπό προϋποθέσεις. Ο Ουζουνίδης έχει ζητήσει ενίσχυση με έναν μεσοεπιθετικό που θα παίζει πίσω από τον φορ (προορίζει τον Βιγιαφάνιες για τα άκρα) και ενός αμυντικού χαφ που θα μπορεί να προσφέρει και ως οκτάρι. Επιθυμία του προπονητή είναι αυτές οι μεταγραφές να έχουν γίνει μέσα στο μήνα. 

Από εκεί και πέρα, υπό προϋποθέσεις θα γίνουν προσθήκες ενός σέντερ φορ και ενός ακραίου επιθετικού. Για τη θέση του πρώτου πολλά θα εξαρτηθούν από το αν αποχωρήσει κάποιος εκ των Ρινάλντι και Ιμπάρμπο, πράγμα όχι εύκολο. Ο μεν πρώτος, που έχει απογοητεύσει, έχει κλειστό τριετές συμβόλαιο με 350.000 ευρώ το χρόνο και είναι δύσκολο να βρει ομάδα, ο δε δεύτερος έχει λαμβάνειν άλλες 700.000 ευρώ στο δεύτερο μισό της σεζόν και υπάρχει συμφωνία δανεισμού που δεν είναι εύκολο να σπάσει. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε πολύ τον Ανσαριφάρντ, αλλά αν δεν ξεφορτωθούν οι «πράσινοι» τουλάχιστον ένα από τα δύο παραπάνω συμβόλαια είναι μάλλον απίθανο να προχωρήσει η περίπτωση του Ιρανού φορ του Πανιωνίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...