Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ρελάνς Τσίπρα στους δανειστές: Με ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή τα μέτρα για τις παροχές

 


  • (20)
  • (5)
Εντολή να γίνει ονομαστική ψηφοφορία σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την «13η σύνταξη» και το ΦΠΑ στα νησιά Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, αμέσως μόλις προσγειώθηκε στις Βρυξέλλες, όπου έχει μεταβεί για κρίσιμες συναντήσεις και συνομιλίες με τους ηγέτες των εταίρων μας.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει την κίνηση αυτή, γνωρίζοντας ότι η αντιπολίτευση θα ψηφίσει την «13η σύνταξη» και το «πάγωμα» του ΦΠΑ στα νησιά και θέλει να χρησιμοποιήσει την ευρύτερη αποδοχή των παροχών από τα κόμματα της ελληνικής Βουλής, ως μέσο πίεσης για τους δανειστές.

Την ίδια ώρα κυβερνητικές πηγές υποβαθμίζουν την απόρριψη των εξαγγελιών Τσίπρα από την Τρόικα, υποστηρίζοντας ότι απλώς ζήτησαν περεταίρω στοιχεία, ενώ η διαπραγμάτευση συνεχίζεται κανονικά στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...