Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος: O Τσίπρας «οργώνει» την Ελλάδα και ψάχνει ημερομηνία

 

Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος: O Τσίπρας «οργώνει» την Ελλάδα και ψάχνει ημερομηνία
Ειδήσεις | Πρόωρες εκλογές: Τι κι αν ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει πως οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το 2019; Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έχει αρχίσει τις εξορμήσεις σε διάφορες περιοχές τις Ελλάδας αποτελεί μια σαφή ένδειξη πως ο ίδιος αρχίζει δειλά - δειλά να «ξεσκονίζει» το σενάριο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες

Ο κ. Τσίπρας, βλέποντας αφενός ότι η διαπραγμάτευση Αθήνας - δανειστών παραπαίει, αφετέρου ότι ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ λιγοστεύει, εξαιτίας των σκληρότατων μέτρων που επιτάσσει το «Μνημόνιο 3», προγραμματίζει σειρά περιοδειών ανά τη χώρα, στο πρότυπο της επίσκεψης που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη.
Ενδεικτικό είναι πως σήμερα, Παρασκευή (23/12/2016) ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Καλαμάτα, όπου στις 11:30 έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στο 1ο Ειδικό Σχολείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ εν συνεχεία στις 12:30 συναντάται με τον δήμαρχο της πόλης, Παναγιώτη Νίκα.
Εξάλλου, στις 13:30 ο κ. Τσίπρας θα παραβρεθεί στην Τελετή εγκαινίων και παράδοσης σε κυκλοφορία του έργου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και Λεύκτρο-Σπάρτη», που υπάγεται στον αυτοκινητόδρομο «Μορέας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην περιμετρική οδό Καλαμάτας, στο ύψος της γέφυρας του Νέδοντα.
Επί της ουσίας, ο αρχηγός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αντιλαμβάνεται πλέον πως τίποτε δεν μπορεί να αναστρέψει το εξαιρετικά δυσμενές κλίμα που έχουν προκαλέσει στους πολίτες οι εφαρμοζόμενες μνημονιακές πολιτικές και επιχειρεί, με κάθε μέσο να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία και να κερδίσει έστω και λίγο παραπανίσιο πολιτικό χρόνο.
Κι αν αυτές οι εξορμήσεις δεν συνιστούν μια αποχρώσα ένδειξη για το τι σκοπεύει να κάνει ο πρωθυπουργός, τότε ίσως θα πρέπει να παρατηρήσει κανείς πώς ο ίδιος τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει αρχίσει να κλιμακώνει μια επιθετικότερη διαλεκτική, ιδίως απέναντι στον Βερολίνο.
Ενδεικτικό γεγονός υπήρξε η χθεσινή διαμάχη του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, η οποία έλαβε σχεδόν πολεμικές διαστάσεις.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/756792/proores-ekloges-o-tsipras-orgonei-tin-ellada-kai-psaxnei-gia-imerominia#ixzz4TdoLFJQ4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...