Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Το εγκώμιο του Trump πλέκει ο Putin - Είναι έξυπνος και ικανός, θα πράξει τα δέοντα

 

05/12/2016 - 08:14
Το εγκώμιο του Trump πλέκει ο Putin - Είναι έξυπνος και ικανός, θα πράξει τα δέοντα
Ως έξυπνος άνθρωπος είναι ικανός να διαχειριστεί γρήγορα ανέφερε ο Putin για τον Trump.... 
Το εγκώμιο του Donald Τrump έπλεξε ο ρώσος πρόεδρος Vl. Putin λέγοντας ότι ο νεοεκλεγείς αμερικανός πρόεδρος είναι «έξυπνος άνθρωπος που αντιλαμβάνεται τον βαθμό της ευθύνης που συνεπάγεται ο ρόλος του και θα πράξει αναλόγως».
Είναι ίσως η πρώτη φορά που ρώσος πρόεδρος και δη ο V. Putin, μιλά με τόσο κολακευτικά λόγια για αμερικανό πρόεδρο πριν ακόμη καθίσει στην καρέκλα του Λευκού Οίκου. 
«Ο Trump ήταν ένας επιχειρηματίας. 
Τώρα είναι κρατικός αξιωματούχος, ο επικεφαλής των ΗΠΑ, μίας υπερδύναμης, σημαντικής δύναμης της παγκόσμιας οικονομίας και στρατιωτικής δύναμης. 
Η επιτυχία του ως επιχειρηματία σημαίνει ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος.
Ως έξυπνος άνθρωπος είναι ικανός να διαχειριστεί γρήγορα ένα άλλο επίπεδο ευθύνης. 
Περιμένουμε ότι θα πράξει έχοντας αυτό κατά νου», είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου NTV.
"Το γεγονός ότι Trump κατάφερε να επιτύχει στις επιχειρήσεις του, δείχνει ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος.Υποθέτουμε ότι θα ενεργεί και ως πολιτικός με τον ίδιο τρόπο".Ο Putin και στο  παρελθόν έχει αναφέρει ότι ο Trump θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των σχέσεων ΗΠΑ - Ρωσίας. Σχολιάζοντας τις κακές σχέσεις της Ρωσίας με τη Δύση, ο Putin επικεντρώθηκεστην σημερινή γεωπολιτική κατάσταση, λέγοντας ότι θα μπορούσε να δει αλλαγή, καθώς οι προσπάθειες για τη δημιουργία ενός μονοπολικού κόσμου έχουν αποτύχει.«Πιστεύω ότι δεν είναι ένα μυστικό, ο καθένας μπορεί να δει, ότι πολλοί από τους εταίρους μας προτιμούν να αναφερθώ στις αρχές του διεθνούς δικαίου, διότι η ισορροπία δυνάμεων στον κόσμο σταδιακά αποκαθίσταται», είπε ο Putin. "Αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο!Τέλος, ο Πούτιν δήλωσε κατά την οικοδόμηση σχέσεων με άλλες χώρες, η Ρωσία θα σεβαστεί τα συμφέροντά τους:...
"Οι προσπάθειες για τη δημιουργία ενός μονοπολικού κόσμου έχουν αποτύχει.
Η Ρωσία σε αυτόν τον νέο κόσμο θα σέβεται τα συμφέροντα των άλλων χωρών.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.