Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Οταν ο Τσίπρας είπε τον Καμμένο... μπούλη! [video]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΣΥΡΟ

 

Οταν ο Τσίπρας είπε τον Καμμένο... μπούλη! [video]

Αποκαλύψεις για την πρώτη του γνωριμία με τον κυβερνητικό του εταίρο Πάνο Καμμένο έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Νίσυρο, όπου έκανε εξαγγελίες για τα νησιά.
Οπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός, γνώρισε τον αρχηγό των ΑΝΕΛ κατά την πρώτη επίσκεψή του στο νησί πριν από αρκετά χρόνια.
«Σε φοιτητικές διακοπές μου στη Νίσυρο,τότε με sleeping bag, στην Πάχη, ήταν η πρώτη φορά που ήρθα στο νησί σας», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
«Και θέλω να σας εκμυστηρευτώ και κάτι. Ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Καμμένο στο πανηγύρι της Παναγίας, σε ένα πανηγύρι που όλο το νησί σε μια αυλή μοίραζαν κρέας και πατάτες βραστές και θυμάμαι ότι ήταν εκεί ο Πάνος Καμμένος πολιτευτής της Δεξιάς εγώ από τότε ήμουν στην αριστερά θεωρούσα ότι είναι μπούλης», συνέχισε.
Η δήλωσή του προκάλεσε ένα αμήχανο χαμόγελο στον κ Καμμένο που νωρίτερα τον είχε υποδεχθεί με θέρμη στο νησί.
«Ο Πάνος ο Καμμένος ήταν ζεστός άνθρωπος, είχε λαϊκή αποδοχή και έπιανε κουβέντα σε όλα τα τραπέζια και το σχολίασα στη γυναίκα μου που ήμασταν από τότε μαζί» συνέχισε ο πρωθυπουργός.
«Είναι ένας άνθρωπος που είναι έξω καρδιά. «Παρά τις διαφορές μας με τον Πάνο Καμμένο έχουμε κοινό στόχο: Θέλουμε ο τόπος να πάει μπροστά» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...