Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Οι 412 ΣΕΛΙΔΕΣ του ΑΠΟΚΡΥΦΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ για τα ΔΑΝΕΙΑ των ΜΜΕ και γιατί πρέπει να ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ο Βασίλης Μουλόπουλος

 

MΟΝΟ ΣΤΟ «ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»

 

Η Ιστορία των ελληνικών ΜΜΕ και πως πλούτισε ο υπόκοσμος των μηντιαρχών

Mπορεί οι Συριζαίοι να είναι ένα μπουλούκι Κατσιαπλιάδων αλλά από σπόντα κατάφεραν να παραδώσουν στην Ιστορία των ελληνικών ΜΜΕ τις 412 πιο συναρπαστικές και πιο αποκαλυπτικές σελίδες τους. Μιλάμε για το ΠΟΡΙΣΜΑ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων. Το ΙΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ της μηντιακής διαπλοκής και όχι μόνο.
Είναι ότι πιο συγκλονιστικό έχει δημοσιευθεί ως τώρα για τον διαπλεκόμενο κόσμο των ΜΜΕ. Πρόκειται για ιστορικό ντοκουμέντο το οποίο εξηγεί και ερμηνεύει την κατάντια των ΜΜΕ σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης.
Μέσα από τις 412 σελίδες του ΑΠΟΚΡΥΦΟΥ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟΥ μπορεί κανείς να διαπιστώσει γιατί η Ελλάδα γέμισε με τυχάρπαστους νεόπλουτους μηντιάρχες οι οποίοι καβάτζωσαν πάνω από 2 δις ευρώ δάνεια για να υποδυθούν τους εκδότες και καναλάρχες.
Η ξεφτίλα της μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας μας αντανακλάται τόσο στα πρόσωπα του πολιτικού προσωπικού όσο και των “επιχειρηματιών” των ΜΜΕ.
Μέσα στις 412 απόκρυφες σελίδες μπορεί να διαβάσει κανείς και την μεθοδολογία που οι περισσότερες από δαύτες τις λινάτσες-μηντιάρχες απέκτησαν πολυτελείς βίλες, εξωχώριους λογαριασμούς και τεράστια προσωπική περιουσία.
Αντί λοιπόν οι Κατσιαπλιάδες της Κυβέρνησης να κάνουν φύλο και φτερό αυτό το ΠΟΡΙΣΜΑ-ΘΗΣΑΥΡΟ στέλνουν τον Μουλόπουλο να ξεπλύνει τα δάνεια του ΔΟΛ δίνοντας την ευκαιρία και στον υπόλοιπο πολυδανεισμένο συρφετό των μηντιαρχών να χρησιμοποιήσουν αυτό που συμβαίνει στον ΔΟΛ και να καθαρίσουν κι αυτοί με τη σειρά τους.
Αντί να τους κατασχεθούν σήμερα κιόλας όλα ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ στοιχεία που απέκτησαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, χρησιμοποιώντας τα ΔΑΝΕΙΑ που δεν έπρεπε να πάρουν για προσωπικό πλουτισμό ετοιμάζονται να αρπάξουν την ευκαιρία να καθαρίσουν μέσα από την ανόητη και σχεδόν ποινικά κολάσιμη πρωτοβουλία Μουλόπουλου.
Τι μας είπε ο Μουλόπουλος; Οτι ο Μπόμπολας που χρωστάει 162.000.000 εκατ. ευρώ οφειλές του ΠΗΓΑΣΟΥ μπορεί να πληρώσει άλλα 220 εκατ. ευρώ για να σωθεί ο ΔΟΛ. Κανονικά ο Μουλόπουλος θα πρέπει να συλληφθεί σήμερα κιόλας.
Ειδικά εάν τολμήσει να σηκώσει τηλέφωνο και να ζητήσει ραντεβού με τραπεζίτη.
Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ κι αυτό που πρέπει να κάνει ο Μουλόπουλος είναι να μείνει μακριά από τον ΔΟΛ. Δεν είναι επίσης δουλειά της κυβέρνησης να κρατικοποιήσει όλα τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ αναγκάζοντας τους φορολογούμενους να πληρώσουν εκείνοι τα 2 δις ευρώ που χρωστάνε οι μηντιάρχες στις τράπεζες.
Επίσης η όποια προσπάθεια του Μαξίμου να ελέγξει τα ΜΜΕ είναι μια μαλακία.
Σήμερα υπάρχουν στο διαδίκτυο 5-6 εκατ. προφίλ στο facebook που λειτουργεί το καθένα σαν ΜΜΕ. Ολοι αυτοί θα βρίζουν την κυβέρνηση. Δεν έχει νόημα να κρατικοποιήσει 10 ΜΜΕ και να την βρίζουν 5 εκατ. πολίτες.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κατασχεθούν άμεσα οι προσωπικές περιουσίες όλων των μετόχων των μηντιακών επιχειρήσεων που χρωστάνε στις τράπεζες και δεν πρόκειται ποτέ να πληρώσουν αυτά τα δάνεια. Αλλωστε τα προσωπικά τους περιουσιακά στοιχεία αποκτήθηκαν εξαιτίας αυτών των θαλασσοδανείων.
Οι βίλες των καναλαρχών και των εκδοτών (για να μπορούν να σπιτώσουν ξανθιές βίζιτες-τηλεπαρουσιάστριες και πάει λέγοντας) αποκτήθηκαν από τον τραπεζικό δανεισμό.
Επειδή οι βίζιτες-τηλεπαρουσιάστριες έχουν πλέον σιτέψει και ούτε ο Καρανίκας έχει διάθεσει να τις πηδήξει θα πρέπει σήμερα κιόλας να κατασχεθούν οι περιουσίες τους που έγιναν από τα δάνεια που δεν έπρεπε να πάρουν.
Κατά τη γνώμη μας οι 412 αυτές ΣΕΛΙΔΕΣ, το ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ, θα μπορούσε να γίνει και το μέσο ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γλιτώσει την συντριβή όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...