Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ANATΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ το Πόρισμα για τα ΔΑΝΕΙΑ στα ΜΜΕ.Ιστορικό Ντοκουμέντο Διαφθοράς

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ

 

Από τον Κήρυκα Χανίων στην Αυγή Καταπιστευματική και στο κτίριο της Κουμουνδούρου

Γορίλες (στην ομίχλη των θαλασσοδανείων) για προστασία, πολυτελείς κατοικίες, ιδιωτικοί θαλαμηγοί, εξωχώριοι λογαριασμοί και κυρίως ένα διαρκές παιγνίδι εξουσίας. Ενας συρφετός νεόπλουτων μηντιαρχών που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτό που αποκαλούμε υπόκοσμο έχει στην κατοχή του εδώ και δεκαετίες τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης.
Aπό τον Ian Ford
Το πιο χυδαίο και το πιο προκλητικό είναι πως όλα αυτά τα φυράματα βρέθηκαν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης να έχουν στην κατοχή τους ΜΜΕ με ξένα κόλυβα, ήτοι με θαλασσοδάνεια τα οποία κατέληξε να τα πληρώσει ο οξυδερκής Ελληνας φορολογούμενος και ψηφοφόρος στο σαλόνι του οποίου όλοι αυτοί οι μηντιάρχες είχαν αδειάσει ένα σκασμό τηλεσκουπίδια.
1,3 δις ευρώ θαλασσοδάνεια  μέτρησε η Εξεταστική της Βουλής, η οποία παρέδωσε την Δευτέρα ένα πόρισμα που δεν πρέπει να λείψει από το σπίτι καμμιάς ελληνικής οικογένειας. Προσθέστε στο 1,3 τα δάνεια που δόθηκαν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης σε ΜΜΕ που δεν υπάρχουν σήμερα και σε πτωχευμένες εκδοτικές επιχειρήσεις που δεν μπήκαν στο κάδρο της συγκεκριμένης Εξεταστικής. Το ποσό της δανειοδότησης τυχοδιωκτών μηντιαρχών στην διάρκεια της μεταπολίτευσης αγγίζει τα 5 δις ευρώ. Ενα απίστευτο ποσό δανείων που διοχετεύθηκε στον μηντιακό υπόκοσμο μετά από πολιτικές, επιχειρηματικές και προσωπικές  πιέσεις στους τραπεζίτες. Πριν φθάσουμε να καταδικάσουμε τα στελέχη των τραπεζών καλό θα ήταν το πολιτικό σύστημα να εξετάσει κάτω από ποιες συνθήκες εκταμιεύθηκαν τα 5 δις ευρώ προς τους εγχώριους ιμιτασιόν Κορλεόνε.
Σε ποιες περιπτώσεις οι Ελληνες Τραπεζίτες δέχθηκαν πιεστικά τηλεφωνήματα από τους εκάστοτε ενοίκους του Μαξίμου ώστε να ανοίξουν την κάνουλα στον κάθε φίτσουλα μηντιάρχη που προσέφερε τις υπηρεσίες του στα κόμματα; Σε ποιες περιπτώσεις απειλήθηκαν ή εκβιάστηκαν οι τραπεζίτες για να δώσουν δάνειο στον κάθε σεσημασμένο μηντιάρχη; Από την στιγμή που χάθηκε η πρώτη “παρθενιά” και δόθηκε το πρώτο πέτσινο δάνειο ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα ακολουθούσε η καταιγίδα δανεισμού που απεκάλυψε η Εξεταστική της Βουλής.
Πράγματι είναι αξιέπαινη η δουλειά της Εξεταστικής και έφτασε πλέον η ώρα της Δικαιοσύνης να μαζέψει όλον αυτόν τον υπόκοσμο και να του κατάσχει τα κλοπιμαία. Τις βίλες, τους λογαριασμούς, τα σκάφη. Γιατί για κλοπιμαία από τον ελληνικό λαό πρόκειται. Μια συμμορία αντίστοιχη με την Συμμορία των Ρομά.
Ολοι αυτοί οι σεσημασμένοι μηντιάρχες υποδύθηκαν τους φοβερούς και τρομερούς παράγοντες του δημοσίου βίου με τα δικά μας λεφτά όπως αποδεικνύεται. Και τώρα τους βλέπεις απαξιωμένα ανθρωπάκια να ικετεύουν έλεος καθώς διαισθάνονται ότι μπορεί να σαπίσουν στη Φυλακή.
Με το Πόρισμα που είδε την Δευτέρα το φως της δημοσιότητας είναι όλοι για μέσα-37 νομά σ΄ένα δομά. Ακόμη κι αυτοί που εμπλέκονται στα δάνεια της ΑΥΓΗΣ Καταπιστευματικής αλλά και στα δάνεια για το κτήριο της (dourou-dourou στη πλατεία) Κουμουνδούρου.
Καθότι οι κυβερνώντες πρέπει να δείξουν πρώτοι το καλό παράδειγμα και να παραδωθούν στις αρχές. Στην συνέχεια να ακολουθήσει ο Μητσοτάκης για τον Κήρυκα Χανίων, οι πρώην πρωθυπουργοί και πάει λέγοντας. Το λέμε αυτό γιατί ο Τσίπρας και ο Παππάς δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αντικαταστήσουν τους Κορλεόνε του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τους Πρίτζι του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν πρέπει να υπάρξει αντικατάσταση ή εναλλαγή βαρόνων στα ΜΜΕ. Π
ρέπει να πάνε όλοι στην στενή και να τους κατασχεθούν οι περιουσίες που έχουν υφαρπάξει διά μέσω του δανεισμού των δις ευρώ.
Γιατί εάν οι σημερινοί κυβερνώντες επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν το εκρηκτικό πράγματι πόρισμα ώστε να εγκαθιδρύσουν την ελεγχόμενη από αυτούς Μαφία των ΜΜΕ, το μόνο που θα γίνει είναι να χρεωθούν στο τέλος όλο το σκατό και να πάνε μόνο οι συριζαίοι φυλακή. Κανένα έλεος για κανέναν μηντιάρχη και μαζέψτε τώρα κιόλας τους Μουλόπουλους από τα χρεοκοπημένα μαγαζιά. Ολοι είναι ίσοι απέναντι στο Νόμο.
Το πόρισμα της Εξεταστικής για τα δάνεια των ΜΜΕ είναι πράγματι μια προσφορά στον τόπο. Ενα ιστορικό ντοκουμέντο, μια προσφορά για τις επόμενες γενεές, τότε που τα παιδιά των σημερινών λαμόγιων μηντιαρχών θα διεκδικούν αντίστοιχα θαλασσοδάνεια από τους μελλοντικούς τραπεζίτες.
Για τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα. Είναι ίσως εντυπωσιακό το γεγονός ότι έχουν αρπάξει μόνο τόσα. Θα περίμενε κανείς να έχουν ξετινάξει εντελώς τις τράπεζες-να έχουν αρπάξει πολλά δις ευρώ δανεικά κι αγύριστα. Είναι εντυπωσιακό που έχουν ξαφρίσει μόνο τόσα λίγα-κάπου μισό δις-οι κομματικές συμμορίες.
Πάντως το περίφημο πόρισμα για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων όπως όλα δείχνουν θα μας οδηγήσει στις κάλπες μια και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ότι μπορεί ώστε να το αξιοποιήσει στο έπακρο. Τα ευρήματα της Εξεταστικής αποτελούν ένα πολύ ισχυρό όπλο στα χέρια της κυβέρνησης. Μάλιστα ίσως αποδειχθούν καταλυτικά σε τέτοιο βαθμό που να προκαλέσουν ακόμη και την διάλυση κομμάτων και την δημιουργία νέων. Ακούμε πως βρίσκεται στα σκαριά το Μεγάλο κόμμα του ΝΑΙ με 35άρηδες επικεφαλής που θα έλθει να σαρώσει το χώρο που κινείται σήμερα η Δημοκρατική Συμπαράταξη, η ΝΔ, το ΠΟΤΑΜΙ και άλλοι.
Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτός βρίσκεται στο 9% εξαιτίας του Ασφαλιστικού. Δηλαδή λίγο πριν την διάλυση. Δείτε που είναι εξαφανισμένος ο Κατρούγκαλος για παράδειγμα που έκανε, παρέα με την Αχτσιόγλου, αυτό το Νομοσχέδιο-τέρας.
Αν με το πόρισμα της Εξεταστικής για τα δάνεια στα ΜΜΕ ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει να φθάσει από το 9% στο 14-15% θα μιλάμε για άθλο που θα τον πιστωθεί ο Τσίπρας. Αν όχι θα τον πατήσουν τα τρακτέρ που έχουν αρχίσει ήδη να ξεσταίνουν τις μηχανές τους. Θα ακολουθήσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, τα μπλοκάκια, οι ασφαλιστικές εταιρίες, οι δικηγόροι, οι γιατροί και στο τέλος θα έλθουν τα ελικόπτερα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, με το πόρισμα της Εξεταστικής για τα δάνεια στα ΜΜΕ, παίζει τα ρέστα του. Και κρατάει καλό χαρτί στα χέρια του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...