Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Το Σύστημα των «Δημοκρατικών» επιχειρεί πραξικόπημα - Ζητάει την παραπομπή του Ν.Τραμπ για διαφθορά!

ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!
 
08:37
23/01/2017
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Aυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ είναι πρωτοφανή, ουδέποτε το Σύστημα που ονομάζεται «βαθύ» αμερικανικό κράτος δεν προέβαλε τέτοια προσπάθεια απονομιμοποίησης εναντίον ενός Αμερικανού προέδρου με εξαίρεση βέβαια τις περιπτώσεις του Ρίτσαρντ Νίξον που ουσιαστικά καθαιρέθηκε για το Watergate και του Τ.Κένεντι που δολοφονήθηκε ακόμα άγνωστο από ποιους (ουδείς πιστεύει ότι το έκανε ο L.H.Oswald) και έτσι ομάδα νομικών μηνύει το Ν.Τραμπ για διαφθορά.
 
Επικαλούμενη την παράγραφο του Αμερικανικού Συντάγματος που απαγορεύει σε ανώτατους πολιτικούς αξιωματούχους να έχουν συναλλαγές με ξένες κυβερνήσεις, γνωστή ως «Διάταξη περί Απολαβών» (Emolument Act), μια ομάδα αποτελούμενη από εταιρείες δικηγόρων, συνταγματολόγους κ.α. υποβάλλει μήνυση εναντίον του νέου Προέδρου της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ. 
 
Η ενέργεια αυτή, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί άμεσα, εντός των επόμενων 24ωρων, για να επιχειρήσουν να κατηγορήσουν το νόμιμο πρόεδρο της χώρας ότι βρίσκεται παράνομα στην εξουσία!
 
Δείτε το σκεπτικό: Οι εταιρείες του συναλλάσσονται με κυβερνητικούς οργανισμούς από χώρες εκτός ΗΠΑ και αυτό θέλουν να θεωρηθεί ως διαφθοράς και δωροδοκίας!
 
Η μήνυση επιδιώκει την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ σε ομοσπονδιακό δικαστήριο. Εδώ πρόκειται για το «θέατρο» του παραλόγου καθώς ο Ν.Τραμπ ως γνωστόν είναι δισεκατομμυριούχος και ένας από τους μεγαλύτερους κτηματομεσίτες στον πλανήτη, φυσικά και οι εταιρείες του έχουν επαφές με ξένες κυβερνήσεις όπως συναλλαγές για τα ξενοδοχεία και τα γήπεδα γκολφ του ομίλου Τραμπ σε ολόκληρο των κόσμο καθώς και υμφωνίες με οργανισμούς όπως τη διεύθυνση Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι, διάφορους φορείς της Κίνας κ.α. 
 
Εκ μέρους του Προέδρου, ο γιός του Έρικ Τραμπ, υπό την ιδιότητά του ως αντιπροέδρου του Ομίλου, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα νομικού ή ηθικού ασυμβίβαστου μεταξύ των επιχειρηματικών συμφερόντων και των πολιτικών ενεργειών του Ντόναλντ Τραμπ. 
 
«Πρόκειται για επίθεση με πολιτική υστεροβουλία. Το βρίσκω θλιβερό» είπε ο Έρικ Τραμπ για την επικείμενη μήνυση. 
 
Όλοι οι σοβαροί και διέποντες από την κοινή λογική νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι οι ενάγοντες, (στους οποίους συμμετέχουν καθηγητές του Χάρβαρντ το διανοητικό άντρο των «Δημοκρατικών» όλως τυχαίως) δεν θα μπορέσουν να πείσουν το δικαστήριο με αυτό το παράλογο αίτημα. 
 
«Θα πρέπει να τεκμηριώσουν πλήρως ότι υφίστανται άμεση ζημία από τις δοσοληψίες του Ντόναλντ Τραμπ» αναφέρουν.
 
Ο συνασπισμός που κινείται εναντίον του Τραμπ ονομάζεται «Κίνηση Πολιτών για την Ευθύνη και την Ηθική στην Ουάσινγκτον», ο οποίος έως πρόσφατα είχε ως επικεφαλής τον Ντείβιντ Μπροκ, έναν άνθρωπο των Δημοκρατικών και φανατικό υποστηρικτή της Χίλαρι Κλίντον, οπότε γίνεται άμεσα κατανοητό τι κίνητρα κρύβονται από πίσω.
 
Για να καταλάβετε και ποιοι άλλοι κρύβονται από πίσω ο Νόρμαν Λ. Άιζεν, πρώην νομικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε ότι η μήνυση που θα κατατεθεί πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως μέσο πίεσης στον Ν.Τραμπ να δημοσιοποιήσει τη φορολογική του δήλωση. 
 
Ούτε είναι τυχαίο ότι το θέμα το ανεβάζουν οι NY Times η «ναυαρχίδα» των «Δημοκρατικών».
 
Ως γνωστόν ο Ν.Τραμπ έχει παραδώσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στα παιδιά του. Εν ολίγοις δεν εργάζεται πλέον: «Έχουμε κάνει παραπάνω από ό,τι πρέπει για να διαχωρίσουμε τα επιχειρηματικά συμφέροντα του Ομίλου Τραμπ από την Προεδρία» δηλώνουν οι εκπρόσωποί του.
 
Το μόνο που έχει απομείνει πλέον ο Ν.Τραμπ είναι ότι είναι ακόμα δισεκατομμυριούχος. Ίσως αυτό να ενοχλεί τους διώκτες του καθώς είναι ένας Πρόεδρος που δεν μπορεί σίγουρα να εξαγοραστεί όπως το έχει δηλώσει άλλωστε και ο ίδιος.
 
Είναι σαφές ότι το Σύστημα Ομπάμα-Κλίντο-Σόρος δεν θα αποδεχτεί την προεδρία Ν.Τραμπ τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που κρύβονται από πίσω επιβάλλουν συνεχιζόμενες προσπάθειες απονομιμοποίησης του Αμερικανού προέδρου.
 
 «Θα αγωνιστώ με νύχια και με δόντια εναντίον όσων προσπαθούν να απονομιμοποιήσουν την προεδρία Τραμπ» δήλωσε χθες ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου ο ελληνικής καταγωγής και Χριστιανός Ορθόδοξος Ράινς Πρίμπους.
 
Μια δήλωση που αποκαλύπτει όλο το παιχνίδι που παίζεται εναντίον του Ν.Τραμπ και της θέλησης του αμερικανικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...