Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΦΙΓΙΟΝ! Γιατί κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές

 

27. Ιανουαρίου, 2017 Διεθνή ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου: 
francoisfillon
Σε μία δήλωση βόμβα προχώρησε ο υποψήφιος της γαλλικής δεξιάς για τις προεδρικές εκλογές, Φρανσουά Φιγιόν.
Είπε ότι δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί την παραμικρή αμφισβήτηση για το πολιτικό ήθος του, απειλώντας να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της γαλλικής προεδρίας, αν ο ίδιος τεθεί υπό καθεστώς δικαστικής διερεύνησης, για την υπόθεση που συγκλονίζει τη Γαλλία με πρωταγωνίστρια τη σύζυγό του. Η Πενέλοπε Φιγιόν, κατηγορείται ότι επί σειρά ετών λάμβανε χρήματα για υπηρεσίες που ουδέποτε είχε προσφέρει.
Ο υποψήφιος με τη γαλλική δεξιά δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό TF1, πως σε περίπτωση που ο ίδιος τεθεί υπό δικαστική έρευνα, θα παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της γαλλικής Προεδρίας.
Ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε πως δεν υπάρχει τίποτε ανήθικο ή παράνομο αναφορικά με την σχέση εργασίας και τις αμοιβές της συζύγου του και υπογράμμισε πως δεν είναι τυχαία η στιγμή που όλα τα παραπάνω είδαν το φως της δημοσιότητας.
Όπως ανέφεραν προηγούμενα δημοσιεύματα στη Γαλλία, η Πενέλοπε Φιγιόν είχε λάβει συνολικά πάνω από 500.000 ευρώ, για υπηρεσίες που φέρεται να μην είχε προσφέρει. Ο Γάλλος πολιτικός τόνισε επίσης πως ο ίδιος θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...