Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Επιστολή-φωτιά για στήσιμο αγώνων στην Κ20!

 Η επιστολή της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ και οι αναφορές σε «περίεργες συμπεριφορές» σε αγώνες υποδομής! 


Επιστολή-φωτιά για στήσιμο αγώνων στην Κ20!
Μέχρι και στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League Κ20 έφτασε η στοιχηματική απάτη. 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», η διοργανώτρια αρχή έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και αναφέρεται σε καταγγελίες μελών της για «περίεργες συμπεριφορές» σε αγώνες αυτής της κατηγορίας. 

Στην επιστολή της η Super League αναρωτιέται πώς εξηγείται η απόλυτη αδράνεια της Εταιρείας Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης Sportradar με την οποία έχει υπογραφεί σύμβαση από το καλοκαίρι του 2015 και ουδέποτε γνωστοποίησε εντοπισμό ύποπτου αγώνα της Κ20. 

Μάλιστα η Super League καταβάλει 80.000 ευρώ ετησίως στη Sportradar χωρίς την παραμικρή ανταποδοτικότητα έως τώρα. Η υπόθεση άνοιξε στην προηγούμενη συνεδρίαση της διοργανώτριας, όταν ιδιοκτήτης ΠΑΕ μίλησε ανοιχτά για στημένα ματς στο πρωτάθλημα υποδομής και συμφώνησαν και άλλοι πρόεδροι ομάδων. 

Το εντυπωσιακό είναι ότι η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ αποφεύγει να δημοσιοποιεί και τα ύποπτα ματς της μεγάλης κατηγορίας. 

Παράλληλα είναι άγνωστο αν ερευνώνται από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας, καθώς οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς έχουν πάψει να ασκούν σχετικές διώξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...