Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ειρηνιστές και...προοδευτικοί διαδηλώνουν υπέρ των μουσουλμάνων και κατά του Τραμπ!

    Κυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 09:32
    Ειρηνιστές και...προοδευτικοί διαδηλώνουν υπέρ των μουσουλμάνων και κατά του Τραμπ!

    Έτσι τουλάχιστον αυτοαποκαλούνται οι ίδιοι.

    Στους δρόμους κατεβαίνουν σχεδόν καθημερινά πολίτες από διάφορες χώρες της Δύσης, αντιτιθέμενοι στον Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου ζητάνε άμεση παραίτηση. 
    Μέλη πολλών οργανώσεων, αντιρατσιστικών, ειρηνιστικών, ακόμη και κατά της λιτότητας κατέβηκαν στους δρόμους του Παρισιού, του Βερολίνου και της Νέας Υόρκης, σε ένα ρεσιτάλ της Νέας Τάξης που προσπαθεί "αυθόρμητα" να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους. 
    Ακόμη και στο Δυτικό Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, περίπου 2.000 διαδηλωτές , νεαρής κυρίως ηλικίας, έφτασαν πολύ κοντά στην εξοχική κατοικία του Ντόναλντ Τραμπ, μέρος στο οποίο συνήθως περνάει τα Σαββατοκύριακά του.
    Μάλιστα στη Νέα Υόρκη κάθε μέρα γίνεται και από μία...προοδευτική διαδήλωση. Αυτή τη φορά περίπου 3.000 άτομα της κοινότητας των γκέι διαδήλωσαν κατά του Τραμπ δηλώνοντας...αλληλεγγύη στους μουσουλμάνους και σε όλες τις άλλες μειονοτικές ομάδες που πλήττονται από το τελευταίο διάταγμα του Τραμπ.
    Και η παράνοια συνεχίζεται:

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

      ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...