Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Το εναλλακτικό πλάνο της ΑΕΚ για την άδεια του γηπέδου

 Συναινετικά -αλλά και προνοητικά- κινείται η ΑΕΚ στο θέμα της άδειας του γηπέδου. Η «Ένωση» περιμένει να περάσει κι η τελευταία διορία του Δήμου, αλλά προετοιμάζεται (αν χρειαστεί) να τον παρακάμψει. 


Το εναλλακτικό πλάνο της ΑΕΚ για την άδεια του γηπέδου
Αποφασισμένη να τελειώσει -είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο- το μείζον θέμα της άδειας του γηπέδου είναι η ΑΕΚ. 

Παρά τα όσα έχουν προηγηθεί και την απουσία διάθεσης συνεργασίας από την πλευρά του Δήμου, η «Ένωση» δεν θα υψώσει ούτε αυτή τη φορά τους τόνους. 

Ενόσω περιμένει όμως να κάνει η δημοτική αρχή το καθήκον της και να παραδώσει την υψομετρική μελέτη, κάνει τις κινήσεις της ώστε να είναι έτοιμη σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί στη λήξη της διορίας του ενός μήνα. 

Έχει κάνει ήδη λοιπόν επαφές με το Υπουργείο και την Περιφέρεια και καταθέτοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και φακέλους, θα μπορεί να παρακάμψει τον Δήμο (εφόσον αυτός δεν τηρήσει την υποχρέωσή του) και να πάρει την υψομετρική από δική τους υπηρεσία. 

Όπως και να ‘χει, θεωρείται βέβαιο ότι το προσεχές διάστημα θα γίνει συνέντευξη Τύπου από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αναλόγως των εξελίξεων θα οριστεί το περιεχόμενο της: Είτε θα παρουσιαστεί ολόκληρη η σύννομη πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα και θα εξηγηθεί γιατί θα έπρεπε να έχει ήδη την άδεια στα χέρια της, είτε θα έχει τελειώσει θετικά το ζήτημα και θα παρουσιαστούν οι επόμενες κινήσεις μέχρι την έναρξη των έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...