Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

H VW ζητά βοήθεια από τη Ρωσία

VOLKSWAGEN

  9/2

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΦΩΤΟ: AP
Ο Πρόεδρος Vladimir Putin συναντήθηκε την Τετάρτη 8/2 με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Volkswagen, Matthias Mueller στη Μόσχα δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να αναπτύξει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία σε μια εποχή που οι εγχώριες πωλήσεις της VW ολισθαίνουν λόγω χαμηλής ζήτησης. 
Ο Putin ανέφερε ότι κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η VW στη Ρωσία, -σε μια άλλοτε ακμάζουσα αγορά- έχοντας πέσει θύμα της παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης. 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η επιχείρησή σας ως σύνολο τα καταφέρνει καλά, αν και καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν ορισμένες δυσκολίες» δήλωσε ο Putin σύμφωνα με το Reuters, σε μια σπάνια συνάντηση του με ένα τόσο υψηλόβαθμο στέλεχος του παγκόσμιου επιχειρείν. Μετά μάλιστα της κυρώσεις της Δύσης απέναντι στη Ρωσία το 2014 λόγω της προσάρτησης της Κριμαίας.
«Είμαστε πάντα έτοιμοι να συζητήσουμε τυχόν απορίες που έχετε για να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε περαιτέρω στη χώρα μας» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...