Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Maria Zakharova: Η δήθεν έκδοση του Σνόουντεν είναι εσωτερικές πιέσεις στις ΗΠΑ κατά του Τραμπ

Η επίσημος αντιπρόσωπος του ρωσικού υπουργείουΕξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα,  τόνισε ότι τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν την αφήνουν να λειτουργήσει με πληρότητα (από εσωτερικές – των ΗΠΑ- αντιδράσεις). Οι πληροφορίες των δυτικών μέσων ενημέρωσης ότι η Μόσχα προτίθεται να εξετάσει το ενδεχόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες τον πρώην υπάλληλο της CIA, Έντουαρντ Σνόουντεν, έχει ως στόχο να ασκήσουν πίεση στο Λευκό Οίκο, είπε το Σάββατο η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών,  Μαρία Ζαχάροβα.
 
Η ίδια έγραψε στη σελίδα της,  στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook,  ότι όλα αυτά δεν είναι παρά δηλώσεις των εκπροσώπων των ειδικών υπηρεσιών καθώς και πληροφορίες του NBC και της τηλεόρασης  CNN που επικαλούνται ανώνυμες πηγές ασφαλείας. Η ασάφεις είναι εμφανής, αλλά μόνο για επαγγελματίες», δήλωσε ο Ζαχάροβα.
Σημείωσε, ακόμη, ότι η εμφάνιση τέτοιων δημοσιευμάτων δείχνουν την πίεση που ασκούν οι αντίπαλοι του νυν προέδρου και αυτή συνεχίζεται.
Ταυτόχρονα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι στη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν της επιτρέπεται να λειτουργεί πλήρως και ως εκ τούτου το δόγμα της εξωτερικής πολιτικής του Λευκού Οίκου δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί, γράφει η ρωσική ‘Ιζβέστια’.
 
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...