Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Οργή Καραμανλή! "Με εμφανίζουν να κάνω συνωμοσία υπέρ της δραχμής"

 


"Το Βατοπέδι δεν ήταν απλώς ένα μιντιακό κατασκεύασμα" επεσήμανε σε στενούς του συνεργάτες ο Κώστας Καραμανλής, στο περιθώριο της απόφασης της Δικαιοσύνης που αθωωώνει όλους τους εμπλεκόμενους στην πολύκροτη υπόθεση που απασχόλησε τη χώρα για χρόνια.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της Real News, ο πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε πως "αυτό δεν αρκούσε για να λάβει το θέμα τις διαστάσεις που έλαβε".

Ο θόρυβος με το Βατοπέδι όχι μόνο οδήγησε στην πτώση του Κ. Καραμανλή, αλλά και στη γρήγορη άνοδο του Γιώργου Παπανδρέου και τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ.Οι καλά μυημένοι επιμένουν πως ακόμη και ξένοι παράγοντες συνέβαλαν στην υπονόμεση της τότες κυβέρνησης και στην υποδαύλιση της υπόθεσης, που είχε πολλές προεκτάσεις, με αναταράξεις στον χώρο της Δικαιοσύνης, της Εκκλησίας, αλλά και έντονες πολιτικές συγκρούσεις.
Οργή για τα σενάρια περί δραχμής

Από τότε και όλο αυτό το διάστημα, συνεχίζει το δημοσίευμα, ο πρώην πρωθυπουργός περίμενε υπομονετικά την απόφαση της Δικαιοσύνης που είχε να κάνει με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και την εμπλοκή 32 προσώπων, ακόμη και στελεχών της τότε κυβέρνησής του. Ακόμα και τώρα -έστω και έμμεσα- δέχθηκε επιθέσεις από συγκεκριμένα κέντρα πως είναι υπέρ της δραχμής, μολονότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή ξεκαθάριζε σε όλους τους τόνους πως η κυβέρνηση πρέπει να κλείσει την αξιολόγηση.

Βατοπέδι: Βιάστηκε να μιλήσει ο Κώστας Καραμανλής

"Εδώ με εμφανίζουν να κάνω συνωμοσία υπέρ της δραχμής με τον Προκόπη Παυλόπουλο", λέει σε συνομιλητές του ο Κ. Καραμανλής. Μάλιστα, δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο το γεγονός πως και στελέχη της ΝΔ αποδέχονταν συγκεκριμένα δημοσιεύματα που εμφάνιζαν ως "δραχμιστές" τον πρώην πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ικανοποίηση

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση του Βατοπεδίου και την αθωωτική απόφαση έφεραν μεγάλη ικανοποίηση στο καραμανλικό μπλοκ, αφού, όπως σημειώνουν, δεν αποκαθίστανται μόνο η αλήθεια και η τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν, αλλά μένουν και βαρύτατα εκτεθειμένοι όσοι εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν αυτό το σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ