Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Οι σατανιστές της Ηπείρου - Συγκλονιστική μαρτυρία


    Σάββατο, 11 Μάρτιος 2017 08:40
    Οι σατανιστές της Ηπείρου - Συγκλονιστική μαρτυρία

    Σε ένα θέμα που έρχεται από τα παλιά.

    Τη συγκλονιστική μαρτυρία μίας νεαρής γυναίκας που δραστηριοποιούνταν σε επικίνδυνο κύκλωμα σατανιστών, αποκαλύπτει η εφημερίδα "Τύπος της Ηπείρου", ένα θέμα που κατά το παρελθόν πάλι είχε απασχολήσει τα εγχώρια μίντια.
    «Μπήκα στα 11, ήμουν οικονομικά αδύναμη και μπήκα στο κύκλωμα χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς μου. Κάθε Κυριακή πήγαινα για τρεις ώρες στα «μαθήματα». Αυτός που με πλησίασε ήταν ένας πολύ καλοντυμένος νεαρός και με ρώτησε αν ήθελα να καπνίσω χόρτο για να ξεχάσω τα προβλήματά μου» είπε η γυναίκα, που έφτασε να έχει τον βαθμό της «Ιέρειας» και έκανε «μυήσεις».
    Αρχικά ήταν 16 – 17 άτομα σε μια ομάδα, παιδιά τα περισσότερα,  που τους τους προωθούσαν για την εκκλησία του Σατανά στην Αγγλία. Tο κύκλωμα ενδιαφέρεται για παιδιά συγκεκριμένου χαρακτήρα, καλούς μαθητές που δεν θα αλλάξουν οι επιδόσεις τους όταν μπουν στην οργάνωση»
    Η ίδια πλέον παραδέχεται πως αν και της είναι δύσκολο να ξεχάσει, έχει αλλάξει ζωή και πλέον έχει μετακομίσει εδώ και 10 χρόνια στο εξωτερικό, αφήνοντας όμως νωπές τις μνήμες της. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

      ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...