Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Σοκ για Βανδή. Το χαμηλό νυχτοκάματο, ο στόχος και η δεύτερη θέση σε σχήμα

vandi-2
Μέτα το περσινό «πατατράκ» σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής που έμεινε ανοιχτό μόνο λίγες εβδομάδες η Δέσποινα Βανδή είναι να δοκιμάσει και πάλι τις δυνάμεις της και να να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για επιστροφή στη νύχτα.
Και είπε να το κάνει από την Θεσσαλονίκη, από επιχειρηματία που γνωρίζει πολύ καλά και στην κυριολεξια την είχε «χρυσώσει» τα πλατινένια χρόνια του «Γεια». Ο επιχειρηματίας λοιπόν είπε στην Βανδή ευχαρίστως να συνεργαστούν ωστόσο την τραγουδίστρια στη συνέχεια περίμενε μια ψυχρολουσία. Ποια ήταν η πρόταση; Να είναι μαζί με μεγάλο αντρικό όνομα – δεύτερη εκείνη στο σχήμα και με λιγότερο χρόνο πάνω στην πίστα – . Λογικό ως εδώ καθώς τα τελευταία χρόνια της καριέρας της και άλλες φορές έχει υπάρξει σε σχήμα ως δεύτερο όνομα (βλέπε Αντύπας, Οικονομόπουλος). Το νυχτοκάματο λοιπόν που προτάθηκε στην Δέσποινα ήταν σοκ για εκείνη… Ωστόσο ο επιχειρηματίας θέλοντας να είναι δίκαιος της πρότεινε να ορίσει δύο μετρ της επιλογής της και εφόσον γίνονται κρατήσεις και καταναλώσεις να μπορεί να αυξάνει τα λεφτά που θα παίρνει. Η τραγουδίστρια εμφανώς απογοητεύμενη δεν έδωσε καμία απάντηση και άφησε το θέμα γι’ αργότερα βλέποντας και τιdeal μπορεί να κλείσει στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...