Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει LIFESTYLE!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ"

 

Η NEA Περεστρόικα

Eιδικούς επικοινωνιολόγους οι οποίοι θα κάνουν ελκυστικό το lifestyle του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να προσλάβουν στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει της μεγάλης αντεπίθεσης που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την εκλογική νίκη στις εκλογές του 2019!
Ανάμεσά του δύο πολύ γνωστές Αμερικανίδες που συνεργάστηκαν με τον Ντόναλντ Τραμπ στις πρόσφατες εκλογές των ΗΠΑ.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσουν να αποτινάξουν από πάνω τους το αριστερό αμπέχωνο και την ιδεοληπτική προσέγγιση της καθημερινότητας.
Από τον Ian Ford
Αναγνωρίζουν μάλιστα την ανάγκη οι ψηφοφόροι τους να αποκτήσουν μια ευρύτερη αντίληψη της πραγματικότητας ώστε να μην δείχνουν τόσο ταγάρια, κατσιαπλιάδες και ψεκασμένοι.
Μάλιστα ήδη από το Μαξίμου περνάει η γραμμή να μην διαβάζουν τόσο Καρτερό και Εφημερίδα των Συντακτών με το επιχείρημα ότι το “πολύ το ΚΚ κάνει τον ψηφοφόρο μαλάκα”.
Ηδη παροτρύνουν τους ψηφοφόρους και φίλους του κόμματος να διαβάζουν το Documento του Κώστα Βαξεβάνη που έχει μια πιο αναβαθμισμένη αισθητική προσέγγιση των πραγμάτων.
Η επικοινωνιακή εκστρατεία για αλλαγή του προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τέτοιας έκτασης και μάλιστα τόσο υποδόρροια που θα μπορούσε να αποτελέσει την Περεστρόικα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ιθύνων νους της αλλαγής του lifestyle του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς o oποίος  φιλοδοξεί να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ “συμμέτοχο” στα πολιτιστικά δρώμενα, τα trends, σε οτιδήποτε τέλος πάντων προσδιορίζει την αισθητική του σήμερα.
Πολύ σύντομα θα υπάρξει και αντικατάσταση των προσώπων που θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ΜΜΕ με πιο φρέσκα και εκλυστικά πρόσωπα. Αυτό θα είναι και η απάντηση στο στυλ Ομπάμα που λαντσάρει ο Κυριάκος αλλά ο Μακάριος Λαζαρίδης του χαλάει το πλάνο.
Οπως λέει και ο Κουρουμπλής πρόκειται για Σαμουράι και κομμάντο αυτοκτονίας, μόνο που τώρα πασχίζουν να αποκτήσουν και στυλ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ