Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Κοσσυφοπέδιο: «Εγκληματίες υποψήφιοι βουλευτές»- λέει ο Βρετανός πρέσβης


Κοσσυφοπέδιο: «Εγκληματίες υποψήφιοι βουλευτές»- λέει ο Βρετανός πρέσβης

Ο πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στο Κοσσυφοπέδιο, ΡουάριΟ’Κόνελ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Πρίστινα «Zeri», δήλωσε ότι ορισμένοι από τους υποψήφιους βουλευτές δεν είναι ότι  έχουν μόνο προβλήματα με το νόμο, αλλά ορισμένοι έχουν καταδικασθεί για σοβαρά εγκλήματα.
 
«Για μένα, θα ήταν πολύ περίεργο στη Βρετανία, εάν κάποιος που έχει επιβαρυμένο ποινικό μητρώο να λαμβάνει μέρος στις εκλογές. Εάν ήταν στη Βρετανία, κάποιος υποψήφιος που κατηγορείται για εγκλήματα θα είχε αφαιρεθεί  αμέσως από τον κατάλογο των υποψηφίων του κόμματος και από μέλος του», είπε.
Ο Βρετανός Πρέσβης, τόνισε, επίσης, ότι δεν είναι ορθό, ένα πολιτικό πρόσωπο να είναι υπόδικο επί ενάμισι χρόνο, χωρίς να υπάρχει καμία οριστική απόφαση.
«Με τον τρόπο αυτόν υπονομεύεται  η δημοκρατία. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την σχέση που έχει με τη διαφθορά, τις υποθέσεις  διαφθοράς και το οργανωμένο έγκλημα», είπε.
Οι εκλογές στο Κοσσυφοπέδιο γίνονται στις 11 Ιουνίου.
(zeri.info)
 
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...