Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Το απόκρυφο μυστικό του Τζανακόπουλου

MYKONOS LIVE TV

 

Η διευθύντρια του γραφείου του Πιέρ Μοσκοβισί και η γνωριμία τους

Παρότι βγαίνουν διαρκώς νέα μοντέλα, εδώ δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να αποδώσουν το μεγαλείο της φύσης. Αυτό το κορίτσι που θα μπορούσε να είχε επιβιώσει σε ένα τροπικό δάσος  ανάμεσα σε άγρια θηρία τα οποία θα ένιωθαν δέος για την ομορφιά της βρέθηκε στην Μύκονο-που αλλού;
Μόνο που δεν βρέθηκε εδώ τυχαία. Τυχαία δεν είναι και η ίδια βέβαια. Πρόκειται για την διευθύντρια του γραφείου του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Πιερ Μοσκοβισί και φίλη της συζύγου του. Παρότι από το Μέγαρο Μαξίμου θα ήθελαν να σταματήσουμε εδώ την περιγραφή δεν θα το κάνουμε.
Η Κλωντίν κατάφθασε στη Μύκονο για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Τζανακόπουλο με τον οποίο διατηρεί πολιτικό δεσμό από τότε που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παυλόπουλος έβαλε τον Αλέξη και τον Τζανακόπουλο στο γραφείο του Πιέρ με τις καλύτερες συστάσεις. Ο Τζανακόπουλος μόλις είδε την Κλωντίν ανακάλυψε την πεμπτουσία του καπιταλισμού-τα είδε όλα. Εκτοτε δεν χάνουν ευκαιρία να συναντιούνται και να αναλύουν τον ρόλο της Αριστεράς σε μια Ευρώπη χωρίς σύνορα. Για ξεκάρφωμα η Κλωντίν έχει μαζί της στην Μύκονο έναν μπαγλαμά που δεν πιάνει μία μπροστά στον Τζανακόπουλο.

Για την Κλωντίν θα γράψει ο Πέτρος Νάζος στο  Μykonos Live TV: Μις Κορμί και Μις Μπικίνι! Αν υπήρχαν αυτοί και άλλοι τέτοιοι τίτλοι, θα τους κέρδιζε με τα τσαρούχια! Δεν έχουμε απονείμει ποτέ δύο ή περισσότερα βραβεία σε μια αιθέρια ύπαρξη αλλά για χάρη της θα κάνουμε μια εξαίρεση. Ο λόγος για καστανόξανθη καλλονή που εμφανίστηκε στην Ψαρρού και ανέβασε θερμοκρασίες. Φορώντας γαλάζιο μπραζίλιαν μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, έγινε το επίκεντρο στις ανδρικές συζητήσεις για την ομορφιά και το περπάτημά της και έκανε όλα τα αρσενικά που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα διακοπές να θέλουν να πάνε επειγόντως στην Μύκονο. Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV και θα καταλάβετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...