Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Τους έκαψαν τα έξυπνα υλικά και οι ξύπνιοι εργολάβοι

 

Η Τερέζα έδωσε εντολή να εξετασθούν οι επενδύσεις όλων των εργατικών πολυκατοικιών , μετά την πυρκαγιά στον πύργο Γκρένφελ, όπου κάηκαν ζωντανοί τουλάχιστον 79 άνθρωποι. Τους έκαψαν τα «έξυπνα υλικά» που χρησιμοποίησαν οι «ξύπνιοι εργολάβοι».και αφού τους έκαψαν οι έξυπνοι τώρα όλοι κάνουν τον χαζό. 
Τώρα έμαθαν ότι «περίπου 600 πολυκατοικίες στην Αγγλία έχουν εξωτερική επένδυση παρόμοια με εκέινη που είχε χρησιμοποιηθεί στον Πύργο Γκρένφελ», όπως δήλωσε ένας (χαζός) κυβερνητικός παράγων που προσπαθεί να καταλάβει τι εσυνέβη. 
Στην εκτίμηση αυτή δεν περιλαμβάνονται τα κτίρια στη Σκωτία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία. «Βρισκόμαστε σε επαφή με όλες τις τοπικές αρχές για να τις ενθαρρύνουμε να μας στείλουν επειγόντως τα δείγματα και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε τους ελέγχους που χρειαζόμαστε», είπε η κυβέρνηση . Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της τερέζας , μέχρι στιγμής έχει ελεγχθεί η εξωτερική επένδυση τριών κτιρίων και έχει χαρακτηριστεί εύφλεκτη. «Ειδοποιήσαμε επίσης τους ιδιώτες ιδιοκτήτες και θέσαμε δωρεάν στη διάθεσή τους τα τεστ μας», πρόσθεσε η εκπρόσωπος που αγωνιά για την ζωή των πολιτών και τους ….προστατεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ