Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

"Ταμίας" του Μάρη ο Δραγασάκης;

 

"Ταμίας" του Μάρη ο Δραγασάκης;

Απίστευτη καταγγελία από την Νέα Δημοκρατία

Ποιος διαβάζει τους πεθαμένους, ποιος ασχολείται με τους πεθαμένους; Ποιο ΕΘΝΟΣ, ποιος Καραμανλής, ποιος φούφουτος; Ο Καραμανλής που με αιχμή του δόρατος τον Πάκη διόρισε ένα εκατομμύριο στο Δημόσιο και χρεοκόπησε τη χώρα προσπαθεί να αναστηθεί μέσα από τις πεθαμένες εφημερίδες του Μπόμπολα-Σαββίδη με μπροστινό τον Μάρη.
Η ΝΔ-άλλο χαζοκόμμα κι αυτό-δίνει αξία στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με την ανακοίνωσή της. Ωσπου να βγάλει ανακοίνωση δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι.
Για οικονομική και μηντιακή διαπλοκή λοιπόν κατηγορεί την κυβέρνηση με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Εθνους» που το χαρακτηρίζει προβοκατόρικο.
Η εφημερίδα κυκλοφόρησε με τίτλο «Στοχοποιούν τον οξυδερκή Καραμανλή» αναφερόμενη σε δημοσιεύματα που τον ονοματίζουν σαν τον κύριο υπεύθυνο της οικονομικής κρίσης και αφήνοντας υπονοούμενα ότι αυτά είναι σε γνώση της ηγεσίας του κόμματος.
«Μετά και το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο του  “Έθνος” δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Όμιλος Μάρη βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Γεγονός, φυσικά, που δεν είναι άσχετο με το ζήτημα της φορολόγησης του διαδικτυακού τζόγου – κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Δ. Μάρη – για το οποίο έχουμε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.
Η Κυβέρνηση είναι προφανές πλέον ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών και εκείνοι τους το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής.
Απόδειξη τούτου είναι ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες, ενθαρρύνοντάς τους να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Μάρη.
Να γνωρίζουν άπαντες ότι θα μας βρουν απέναντι. Και κυρίως να ξέρουν ότι ματαιοπονούν. Ο χρόνος της Κυβέρνησης μετράει αντίστροφα και καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να τη διασώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...