Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

"Προβοκατόρικη" ατάκα

 

Ποιο ήταν το... χλευαστικό περιεχόμενο όσων είπε ο (θεωρούμενος "φιλο-Αρειανός") Νίκος Καλτσάς έξω από την φυσούνα, μετά την λήξη του αγώνα στην Τρίπολη, που... πείραξε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και έφερε τις "ομορφιές" στο τέλος.
Ο Νίκος Καλτσάς μπορεί να παραδέχθηκε πως πανηγύρισε... "λίγο πιο έντονα" την νίκη της ομάδας του αμέσως μετά τη λήξη, επικαλούμενος το τρομερό σασπένς με τα δύο γκολ στο φινάλε των καθυστερήσεων που εκτόξευσαν την... αδρεναλίνη του, αλλά η... ατάκα του που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στη φυσούνα ήταν βασικά χλευαστική!
"Θέλετε και πρωτάθλημα ρε...ΜΠΑΟΚια" φέρεται να φώναξε ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, με εμφανή διάθεση να... πικάρει τους "ασπρόμαυρους". Κάποιοι ισχυρίζονται πως τον άκουσαν να την συνοδεύει με...γαλλικά και χειρονομία.
Το αποτέλεσμα ήταν μετά να ξεφύγει η κατάσταση: ο Παντελής Κωνσταντινίδης να... κυνηγάει έξαλλος τον Καλτσά και να τον πιάνει από τον λαιμό, τον Μπέρτο να τρέχει προς συμπαράσταση του συμπαίκτη του ρίχνοντας στο χορτάρι τον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, δεχόμενος κι αυτός με την σειρά του την επίθεση του έξαλλου κι αγριεμένου Ραζβάν Λουτσέσκου, μέσα από ένα πλήθος ανθρώπων.
Δεν ξέρουμε, αν για την υπερβολική αντίδραση των "ασπρόμαυρων", έπαιξε ρόλο εκτός από το... περιεχόμενο αυτών που τους είπε και το πρόσωπο. Γιατί στην Θεσσαλονίκη ο Καλτσάς θεωρείται... αντι - ΠΑΟΚτζης και "φιλο - Αρειανός".
 
 
Ι.Β.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...