Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

-Aγαπητοί γονείς, ζητήστε ραντεβού με τον Ερντογάν

Παρεμβαση του “Κουρδιστου Πορτοκαλιου”

 

Για τους Ελληνες πολιτικούς "δεν είναι μείζον θέμα" τα παιδιά σας
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι καλεί τους γονείς του Αγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη να ζητήσουν-μέσω  εμπορικών και επιχειρηματικών διάυλων-να συναντήσουν τον Ερντογάν και να τον παρακαλέσουν να απελευθερώσει τα παιδιά τους. Ακόμη κι αν χρειαστεί να φωτογραφηθούν μαζί του (κι αυτό θα θελήσει να το εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά ο Τούρκος Πρόεδρος) είναι ίσως η μόνη επιλογή που έχουν να απελευθερωθούν σύντομα τα παιδιά τους. Δεν υποστηρίζουμε ότι δεν πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι μια και οι Τούρκοι διαπιστώνουν ότι δεν επρόκειτο για κατασκοπία αλλά μάλλον θα πάρει πολύ χρόνο ακόμη κι αν καταδικασθούν για παράνομη είσοδο στη χώρα ή κάποια άλλη κατηγορία που στο μεταξύ κατασκευάσουν οι τουρκικές αρχές.

Καλούμε λοιπόν τους ηρωικούς γονείς του Μητρετώδη και του Κούκλατζη να αγνοήσουν παντελώς τους Ελληνες πολιτικούς και να μην διστάσουν μια και πρόκειται για τα ίδια τους τα παιδιά να βρουν τρόπο να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Ερντογάν και να κλείσουν ένα ραντεβού μαζί του. Το να περιμένουν από μια κυβέρνηση που δεν θεωρεί μείζον θέμα (τι ντροπή ρε ανεκδιήγητε εξουσιομανή Φίλη) τις ζωές των παιδιών τους να τα φέρει πίσω στην πατρίδα είναι ίσως χαμένος χρόνος. Οσο ανείπωτος κι αν είναι ο πόνος σας κλείστε τ΄αυτιά σας στους Ελληνες πολιτικούς, που είναι κολλητοί των εγχώριων ολιγαρχών (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και ζητήστε να δείτε τον Ερντογάν. Για να το πετύχετε αυτό φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τρόπο που δεν θα περνάει μέσα από την ελληνική πρεσβεία, προξενεία, στρατιωτικές  αρχές, κλπ. Αποφύγετε να εμπλέξετε οιαδήποτε ελληνική αρχή. Βρείτε τρόπο να δείτε τον Ερντογάν χρησιμοποιώντας ακόμη και τον Tούρκο παραγωγό του Survivor-όχι όμως Ελληνες πολιτικούς.
Κουρδιστό Πορτοκάλι
Στο μεταξύ για τις συνθήκες υπό τις οποίες πληροφορήθηκαν τη σύλληψη του παιδιού τους από τον τουρκικό στρατό και για τις ελπίδες τους να λυθεί το θέμα το συντομότερο δυνατό, μίλησαν στον απεσταλμένο του γερμανικού περιοδικού Spiegel (Φωτογραφία: ALEXANDROS AVRAMIDIS) οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.
«Στα μάτια μας είναι ένας ήρωας και περιμένουμε ο γιος μας να επιστρέψει σε λίγες ημέρες», τόνισαν οι γονείς του νεαρού λοχία, προσθέτοντας πως «προσευχόμαστε για ένα θαύμα».

«Το πρωί της 2ας Μαρτίου, στις 11 το πρωί ένας ταξίαρχος και δύο αξιωματικοί του ελληνικού στρατού μας ενημέρωσαν ότι ο γιος μας ο Δημήτρης και ένας συνάδελφός του συνελήφθησαν από την τουρκική αστυνομία, ενώ ήταν σε περιπολία, καθώς πέρασαν κατά λάθος τα σύνορα προς την Τουρκία. Οι άνδρες μας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Δεν είναι ασυνήθιστο να χάνονται στρατιώτες στη γειτονική χώρα – ειδικά το χειμώνα, όταν πέφτει το χιόνι και η ορατότητα είναι κακή. Η Τουρκία και η Ελλάδα αντιμετωπίζουν τέτοια γεγονότα ήρεμα. Σε λίγες μέρες ο γιος σας θα επιστρέψει, μας είπαν», τόνισε η μητέρα του Δημήτρη Κούκλατζη, Σοφία.
«Είμαστε απλοί άνθρωποι που ζούσαν μια ήσυχη ζωή σε μια μικρή πόλη», προσθέτει η μητέρα του 29χρονου λοχία,  και τονίζει πως «τώρα έχουμε μπει σε αυτή τη θύελλα. Ο Δημήτρης είναι ένα χαρούμενο, φιλικό αγόρι.  Περνούσε πολύ χρόνο με φίλους, είχε πάθος για την ΑΕΚ και πάνω απ ‘όλα, αγαπούσε τη δουλειά του ως στρατιώτης. Είχε μπει στο στρατό σε ηλικία 18 ετών. Ποτέ δεν έχει διαμαρτυρηθεί για την δουλειά ή το χρόνο υπηρεσίας», είπε η μητέρα του στο γερμανικό περιοδικό και πρόσθεσε: «στα μάτια μας είναι ήρωας. Προσευχόμαστε για ένα θαύμα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...