Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ελληνες επιχειρηματίες ικέτες στο παλάτι του Σουλτάνου για χατήρι του Αλέξη

Αλλαχου ακμπαρ!

 

Το σκοτεινό ανατολίτικο παζάρι για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών
Ξεκίνησε το μεγάλο και σκοτεινό ανατολίτικο παζάρι ενόψει των εκλογών του Μαίου, όπως έχει αποκαλύψει το Κουρδιστό Πορτοκάλι που επανέρχεται με νέο ρεπορτάζ που θα συζητηθεί. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, ο Τσίπρας ζήτησε από Ελληνες μεγαλοεπιχειρηματίες που τον στηρίζουν, να πάνε ικέτες στο Παλάτι του Σουλτάνου για να του ζητήσουν να απελευθερώσει τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς!
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη
Κι αυτό γιατί ο Ελληνας πρωθυπουργός που πλέον θεωρεί μονόδρομο την προσφυγή στις κάλπες τον Μάιο του 2018 γνωρίζει πως το πολιτικό του μέλλον βρίσκεται στα χέρια του Σουλτάνου. Το έδειξε άλλωστε και η πρόσφατη έρευνα της οξυδερκούς Pulse. Πάνω από 85% των Ελλήνων θα μαυρίσουν τον Τσίπρα εάν συμβεί κάτι στους 2 Ελληνες στρατιωτικούς. Ακόμη κι αν φάνε κάποια ποινή 3-5 χρόνια.

Αυτό θα είναι καταστροφή για τον Αλέξη Τσίπρα. Ετσι λοιπόν την στιγμή που ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει τελεσίδικα την προσφυγή στις κάλπες εντός του Μαίου του 2018 και καθώς η ΝΔ ετοιμάζεται να βγάλει ντοκουμέντα για στενές σχέσεις κορυφαίων στελεχών του Σύριζα με γνωστό βιομήχανο στο χώρο του φαρμάκου, ο πρωθυπουργός ζήτησε την βοήθεια ισχυρών παραγόντων που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίοι διατηρούν διάυλους επικοινωνία με την τουρκική επιχειρηματική ελίτ. Κάποιοι μάλιστα έχουν αγοράσει και από κοινού εμβληματικές ξενοδοχειακές μονάδες.

Στο μεταξύ ραγίζει καρδιές ο σπαραγμός των γονιών του  λοχία Δημήτρη Κούκλατζη που παραμένει για 16η ημέρα κρατούμενος σε φυλακή της Αδριανούπολης.
«Η αγωνία μας είναι ανείπωτη, κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας» είπε στην εκπομπή Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ ο πατέρας του λοχία Κούκλατζη.
«Πρέπει να οπλιστούμε με ψυχριαμία και υπομονή για να είμαστε δυνατοί απέναντι στα παιδιά» συμπλήρωσε.
Από την πλευρά της η μητέρα του κρατούμενου λοχία είπε ότι «προσεύχομαι και παρακαλώ το Θεό για να επιστρέψουν και τα δύο παιδιά».
«Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα περάσει τα σύνορα της Ελλάδας» πρόσθεσε ενώ σχολίαζοντας αυτό που της είπε κάποιος για το φωτεινό σπίτι της είπε ότι «για μένα το σπίτι μου είναι σκοτεινό γιατί μου λείπει ο Δημήτρης, θέλω να γυρίσει και ο Άγγελος».
«Θέλω να γύρσει όχι σήμερα και αύριο, τώρα αν είναι δυνατόν» ξέσπασε η μητέρα του Δημήτρη Κούκλατζη ενώ απευθυνόμενη στις Τουρκάλες μάνες που στέλνουν τα παιδιά τους στο μέτωπο του πολέμου είπε ότι «πιστεύω ότι με καταλαβαίνουν για το πόσο δύσκολο είναι να είναι αιχμάλωτο το παιδί σου σε καιρό ειρήνης».

Κάθε εβδομάδα κράτησης των δύο στρατιωτικών ο Σύριζα χάνει σχεδόν μία μονάδα. Ως τον Μάιο θα έχει πέσει στο 15-16% εάν στο μεταξύ δεν έχουν απελευθερωθεί-πράγμα μάλλον απίθανο εάν ο Ερντογάν δεν πάρει σαν αντάλλαγμα όχι μόνο τους 8 αλλά και δικαιώματα στα πετρέλαια της Κύπρου στα οικόπεδα της οποίας βρίσκονται και τα μεγαλύτερα κοιτάσματα.
Ο Τσίπρας-το αγαπημένο παιδί της εγχώριας επιχειρηματικής ελίτ (τρομάρα της) κινδυνεύει. Σπαραγμός και συναγερμός. Συστράτευση δυνάμεων. Και όλοι μαζί γεμάτοι αγκαλιές δώρων πάσης φύσεως ικέτες στο παλάτι του Σουλτάνου. Για να διασωθεί ο Αλέξης.
Για να δούμε εάν ο Σουλτάνος θα καμφθεί από τα δώρα και τις πιέσεις Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών. Η πιο συναρπαστική προεκλογική περίοδος των τελευταίων χρόνων μόλις ξεκίνησε.
Αλλάχου άκμπαρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...