Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

«Να σπρώξουμε περισσότερο για να πέσει η κυβέρνηση»...

« 




Εύθραυστη χαρακτηρίζει τη νέα κυβέρνηση ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος ωστόσο προειδοποιεί ότι δεν θα πέσει από μόνη της, καλώντας το κόμμα του να «σπρώξει περισσότερο».

«Διατηρούμε σε πλήρη ισχύ το...
δικαίωμά μας για κατάθεση πρότασης μομφής και θα το χρησιμοποιήσουμε, χωρίς προαναγγελία, όποτε το κρίνουμε σκόπιμο», δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News» και τάσσεται υπέρ της διάλυσης των συνιστωσών λίγο πριν από το ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τριπλή και πιεστική. Ουσιαστική ενοποίηση, κυβερνητικό πρόγραμμα και διαρκής εξωστρέφεια. Οι εκλογές δεν θα αργήσουν και πρέπει να μας βρουν πανέτοιμους» δηλώνει ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος καλεί τη ΔΗΜΑΡ να αποφασίσει τον ρόλο της μεταξύ «εξωτερικού συνεργάτη» της κυβέρνησης ή δύναμης της αντιπολίτευσης.

«Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να αποφασίσει για τον ρόλο της. Εξωτερικός συνεργάτης της κυβέρνησης ή δύναμη της αντιπολίτευσης με το δικό της ασφαλώς στίγμα; Περιθώρια για “ναι μεν, αλλά…” απλά δεν υπάρχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...