Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ


Ζούμε καιρό τον εφιάλτη που στοιχειώνει τις ζωές μας. Εμείς όμως δε φταίμε γι’ αυτό; Γιατί να μη κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για να βρούμε ό,τι μας ενώνει; Τρέφουμε ακόμα την αυταπάτη ότι κάποιοι από αυτούς που μας οδήγησαν εδώ ,με τις πράξεις ή την ανοχή τους, θα μας σώσουν; Αν ναι,
τότε εμείς είμαστε το εμπόδιο για την ανατολή της νέας Ελλάδας! Έτσι κι αλλιώς η Ελλάδα του χθες χρεοκόπησε, γιατί ήταν σαθρό δομικά ,θεσμικά, ηθικά όλο το πολιτικό σύστημα. Είχε στηθεί το πλαίσιο για τους λίγους και εκλεκτούς, που ελέγχοντας τους κομματικούς μηχανισμούς, λεηλατούσαν και ευτέλιζαν τις ζωές μας!

Ποια θα ήταν η πιο απλή λύση για να μη φτάναμε ως εδώ; Θα μπορούσαν απλά οι αντιμνημονιακοί της Βουλής να παραιτούνταν και να ενώνονταν με το λαό σε μια λαική δημοκρατική συμμαχία για ανατροπή των δεσμεύσεων και των πολιτικών της καταστροφής μας. Γιατί δεν έγινε αυτό το τόσο απλό πράγμα-ειδικά τότε που πάνω από ένα εκαταμμύριο κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τη Βουλή ,όταν ψηφιζόταν το μεσοπρόθεσμο; Μήπως γιατί τα κόμματα εκβιάστηκαν για παλιές τους «αμαρτίες» ή μίζες; Ο καθένας μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα, όπως νομίζει. Το αποτέλεσμα που ζούμε όμως μετράει κι αυτή η απόλυτη καταστροφή χωρίς τέλος θα μας εξοντώσει ολοκληρωτικά. Η Ελλάδα θα τεμαχιστεί και θα πουληθεί ως οικόπεδο στα πιο άθλια κερδοσκοπικά συμφέροντα… κι εμείς ως δούλοι. Πόσο ακόμα θα είμαστε θεατές της τελειωτικής μας καταστροφής;

Οι εκλογές ,στις οποίες ίσως κάποιοι από εμάς ελπίζουν, δε μπορεί παρά να είναι ένα φιάσκο σε ένα καθεστώς γενικευμένης ανομίας και πλήρους ελέγχου του καθεστώτος από τους επικυρίαρχους. Εξάλλου γνωρίζουμε ότι με τις εκλογές νομιμοποιούνται οι προηγούμενες δεσμεύσεις και εξασφαλίζεται η συνέχεια των εφαρμογών τους.

Τις εκλογές θα τις κάνουμε με νέο δημοκρατικό Σύνταγμα και νέους θεσμούς σε συνθήκες κοινωνικής και εθνικής ελευθερίας και λαικής κυριαρχίας, αφού πάρουμε στα δικά μας χέρια την πατρίδα μας.

Αφού οι «ταγοί» μας πρόδωσαν με τον πιο αναίσχυντο τρόπο, καιρός είναι να συνεννοηθούμε μεταξύ μας, χωρίς ιδεολογικά ή άλλα προαπαιτούμενα, με μόνο αίτημα την ανατροπή τους και την έξοδό μας από το ευρώ ,την ευρωζώνη και την Ε.Ε..

Έχουμε λοιπόν να προτείνουμε τα εξής. 1.Να καλέσουμε το λαό κατά τόπους σε κοινή Γενική λαική συνέλευση, προκειμένου να ψηφιστεί ένα γενικό Συντονιστικό, που θα απευθυνθεί σε όλους τους κλάδους και στους απλούς πολίτες για την οργάνωση Γενικής Πολιτικής Απεργίας.

2. Το Συντονιστικό αυτό θα έρθει σε συνεννόηση με τα συντονιστικά των άλλων περιοχών της Ελλάδας, για να διαμορφωθεί η Εθνική Επιτροπή Κοινής Σωτηρίας. Με την ανάληψη καθηκόντων της επιτροπής αυτής, κοινοποιούμε στον κόσμο τη γενική στάση πληρωμών προς τις εφορίες και τις τράπεζες και ξεκινάμε συντονισμένα κι οργανωμένα τη Γενική Πολιτική Απεργία.

Φυσικά η κοινωνία θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και μόνο οι εισπρακτικοί μηχανισμοί θα καταληφθούν από εμάς, για να σταματήσουν να «αιμοδοτούν» το κράτος,

που μας πεθαίνει, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Πόσο θα αντέξουν να μην εισπράττουν τίποτα και με «την ανάσα» του εξεγερμένου λαού στο σβέρκο;

3.Η Εθνική Επιτροπή κοινής σωτηρίας θα αποτελέσει την προσωρινή κυβέρνηση, που θα δηλώσει πανηγυρικά ότι το προυπάρχον καθεστώς ακυρώνεται από τον ίδιο το λαό, που επανιδρύει το δικό του κράτος ,το οποίο υπηρετεί τα δικά του συμφέροντα κι όχι αυτά των δανειστών.

4. Όταν η προσωρινή κυβέρνηση αναλάβει καθήκοντα θα προχωρήσει στην άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους και θα εθνικοποιήσει τις τράπεζες, δηλώνοντας ευθαρσώς ότι εγκαταλείπουμε το ευρώ και την ΟΝΕ και επιστρέφουμε σε εθνικό νόμισμα . Έτσι το σύνολο των δεσμεύσεων και των υπογραφών του προηγούμενου παράνομου καθεστώτος παύουν να ισχύουν ,αφού αυτό τίθεται εν διωγμώ από τον λαό

5.Δικάζονται οι δοσίλογοι και καταδικάζονται από λαικά δικαστήρια. Εγκαθιδρύεται η Δημοκρατία με την ψήφιση νέου Συντάγματος στο οποίο προχωράμε μετά από εκλογές για Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Παραπέμπουμε στο Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και για γενοκτονία τους ξένους «δυνάστες» που μας οδήγησαν εδώ.

6.Έτσι εγκαθιδρύουμε την πραγματική δημοκρατία στον τόπο και ανοικοδομούμε το κράτος στη λογική του νέου Συντάγματος, που ο λαός μας θα έχει αποφασίσει.

Έχουμε την ιστορική ευκαιρία- και ευθύνη-να ολοκληρώσουμε το όραμα της ελεύθερης Ελλάδας, που οι αγωνιστές του 1821 πρώτοι επιχείρησαν να πραγματώσουν.

Είναι μεγάλη ιστορική ευκαιρία να ζωντανέψουμε την Ελλάδα, που όλοι ονειρευόμαστε, με όρους πολιτισμού, δημοκρατίας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης. Είμαστε εμείς οι σωτήρες του εαυτού μας, είμαστε εμείς οι δημιουργοί κι οι εμπνευστές της νέας Ελλάδας του μέλλοντός μας!

Αποφασίστε κι ελάτε να κάνουμε το άλμα που μας πρέπει, παίρνοντας την τύχη μας στα χέρια μας, πριν πέσουμε όλοι μαζί στην αδιανόητη κόλαση που μας ετοιμάζουν!

Καλή Λευτεριά σε όλους μας.

Υ.Γ. Παρακαλούμε για τις δικές σας παρατηρήσεις ή ενστάσεις, και ελπίζουμε στην αμοιβαία συνεννόηση και συνεργασία. Εννοείται ότι θα προετοιμάσουμε από κοινού την Γενική Λαική Συνέλευση, όπου και θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν οι προτάσεις κι ο τρόπος συντονισμού των κινήσεών μας με την υπόλοιπη Ελλάδα. Παρακαλούμε για την κοινοποίηση των προτάσεών μας σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.

Με εκτίμηση .

Ένα μέλος του Ενιαίου Παλλαικoύ Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...