Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Μου προτείνουν να κάνω κόμμα. Μετά τις ευρωεκλογές θα τα σκεφτώ όλα»

«Μου προτείνουν να κάνω κόμμα. Μετά τις ευρωεκλογές θα τα σκεφτώ όλα»
«Πρέπει να επανενωθεί η δεξιά» το ηχηρότατο -προειδοποιητικό- μήνυμα που στέλνει προς τον Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι αν η ΝΔ συνεχίζει τη στροφή της στον κεντρώο χώρο, ο ίδιος δεν θα έχει καμία θέση σε αυτή  

Γεγονός είναι πλέον η απόλυτη επιβεβαίωση του Newsbomb.gr το οποίο εδώ και αρκετές μέρες έχει γράψει ότι στελέχη από όλες τις πλευρές της δεξιάς «βλέπουν» τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, ως τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να ηγηθεί -πραγματικά- μιας αληθινά φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης.

Η αποκάλυψη του Newsbomb.gr είχε προκαλέσει έντονη αναταραχή στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να υποβαθμίσουν το περιεχόμενό της.
bal2

Όμως, η απόλυτη επιβεβαίωση έρχεται όχι από κάποιο τυχαίο πρόσωπο. Ούτε από κύκλους και περιβάλλοντα, αλλά δια στόματος του ίδιου του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης... Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για όλα τα «καυτά» ζητήματα στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News και έριξε -επισήμως πια- τη βόμβα μεγατόνων, που αναμένεται να προκαλέσει σοβαρότατες πολιτικές εξελίξεις...

Όπως αναφέρει ο κ. Μπαλτάκος, μετά την συνομιλία με τον Ηλία Κασιδιάρη και την απομάκρυνσή  του από την κυβέρνηση, αρχικά τον πλησίασε κόμμα της δεξιάς και του πρότεινε να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής, με τον συνδυασμό τους, αλλά αυτός αρνήθηκε.

Η αποκάλυψη όμως που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα δεν είναι άλλη απ' το ότι δέχτηκε τηλεφωνήματα από Υπουργούς και Βουλευτές. «Δεν θα αναφέρω ονόματα» είπε και παράλληλα, δημοσιοποίησε και τις κλήσεις που δέχτηκε από ένστολους: « Είμαστε μαζί σου, μπες μπροστά» του είπαν αρκετοί, προτρέποντάς τον να προχωρήσει στη δημιουργία νέου δεξιού κόμματος.

Ο κ. Μπαλτάκος θεωρεί ότι οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν ορόσημο για το αν θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου κόμματος, στέλνοντας -εμμέσως πλην σαφώς- ηχηρότατο μήνυμα προς τον Αντώνη Σαμαρά για την... κεντρώα διαδρομή που πλέον έχει αποφασίσει να ακολουθήσει με τη Νέα Δημοκρατία.

«Ο Αντώνης Σαμαράς στο συνέδριο της ΝΔ τον Οκτώβριο του 2009 είχε πει “Έχουμε ένα ΠΑΣΟΚ δεν χρειαζόμαστε δεύτερο” Το πρόβλημα δεν είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα να μετατραπεί σε κεντρώο, δηλαδή η ΝΔ να γίνει ένα νέο ΚΟΔΗΣΟ. Πρέπει να επανενωθεί η δεξιά. Η ισχύς εν τη ενώσει», είπε ο Τ. Μπαλτάκος.

Όταν, μάλιστα, του τέθηκε ευθέως  η ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα λόγω της απήχησης στους ένστολους και την εκκλησία να ηγηθεί μιας παράταξης με δεξιά χαρακτηριστικά απάντησε: «Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει τη στροφή της η ΝΔ σε ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημαίνει και τον δικό μου αποκλεισμό από μια τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα»


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/431688/moy-proteinoyn-na-kano-komma-meta-tis-eyroekloges-tha-ta-skefto-ola#ixzz2yjzzJzqP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...