Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

«Άπιαστες» οι σχολές υψηλής ζήτησης καθώς ανεβαίνουν οι βάσεις σε όλα τα πεδία

 

  • 3
     
DE7241F2E49DABAD972315F1F259CE99.jpg
Στο 5ο επιστημονικό πεδίο, η βάση για την Ιατρική Αθηνών αναμένεται να διαμορφωθεί πάνω από τις 19.000 μονάδες. Δύσκολες θα είναι οι βάσεις και σε μεγάλες νομικές σχολές. Πολύ ψηλές αναμένεται να είναι οι βάσεις και για ορισμένες επιφανείς στρατιωτικές σχολές.
Στα ύψη αναμένεται να εκτοξευτούν φέτος οι βάσεις για τις σχολές υψηλής ζήτησης, που φαίνεται πως θα είναι ανοιχτές μόνο για αριστούχους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».
Στο 5ο επιστημονικό πεδίο, η βάση για την Ιατρική Αθηνών αναμένεται να διαμορφωθεί πάνω από τις 19.000 μονάδες, ενώ σημαντικές άνοδοι προβλέπονται και για τις υπόλοιπες ιατρικές σχολές, όπου χαμηλότερος «πήχης» αναμένεται να είναι οι περίπου 18.450 μονάδες που θα απαιτούνται για εισαγωγή στη Θράκη.
Δύσκολες θα είναι οι βάσεις και σε σχολές του 1ου επιστημονικού πεδίου, με τη Νομική Αθηνών να «ξεκλειδώνει» με περίπου 18.850 μόρια και τη Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Αθήνας να υπολογίζεται πως θα απαιτεί 18.400 μόρια.
Πολύ ψηλές αναμένεται να είναι οι βάσεις και για ορισμένες επιφανείς στρατιωτικές σχολές.
Μεγάλες άνοδοι, που ενδέχεται να αγγίξουν ή και να ξεπεράσουν και τις 1.000 μονάδες, αναμένονται επίσης στις σχολές θετικών επιστημών, όπου τα θέματα των Πανελληνίων ήταν σαφώς ευκολότερα σχέση με τα περυσινά.
Άνοδος βάσεων αναμένεται και στα χαμηλόβαθμα τμήματα κάθε πεδίου, με την πλειονότητα των μαθητών φέτος να προσεγγίζει πιο εύκολα της βαθμολογία 15 έως άριστα.
- See more at: http://arouraios.gr/2014/06/apiastes-oi-scholes-upshlis-zithshs-kathos-anebainoun-oi-baseis-se-ola-ta-pedia/#sthash.2AIRtaTc.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...