Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!!Ο ΚΙΤΣΙΚΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ!!!! Απρόσμενη εξέλιξη πάει να πάρει το μείζον θέμα με τους Πανέλληνες του Μυστρά, την ορκομωσία τους, το μέλλον του Ελληνισμού κλπ. «Βγήκε» στο παρασκήνιο η είδηση που έβαλε «φωτιά»: Ο Ηγέτης των Πανελλήνων του Μυστρά είναι ο... καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης!!!

 


Ο Κιτσίκης Ηγέτης των Πανελλήνων του Μυστρά!
ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ...

Ειδικός Συνεργάτης

          Απρόσμενη εξέλιξη πάει να πάρει το μείζον θέμα με τους Πανέλληνες του Μυστρά, την ορκομωσία τους, το μέλλον του Ελληνισμού κλπ. «Βγήκε» στο παρασκήνιο η είδηση που έβαλε «φωτιά»: Ο Ηγέτης των Πανελλήνων του Μυστρά είναι ο... καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης!!!


 Ο κ. Κιτσίκης είναι ακαδημαϊκός-ιστορικός, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας του Καναδά, με γνωστή εργογραφία τόσο στην Ελληνική, όσο και σε ξένες γλώσσες.
          Προσφάτως «βγήκε» ένα βιβλίο για την ζωή και την θεωρία του καθηγητή Κιτσίκη, γραμμένο από τον Δρα Ησαΐα Κωνσταντινίδη, «μαθητή» του Κιτσίκη: «Δημήτρης Κιτσίκης, γεωπολιτική βιογραφία». Σε αυτό ο αναγνώστης μπορεί να μάθει πολλά για την δράση και την διδασκαλία του Κιτσίκη.
          Το θέμα με τους Πανέλληνες και τον Μυστρά εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλες συζητήσεις και θόρυβο! Και πάλι αξίζουν συγχαρητήρια στην «Ελ. Ώρα», γιατί είναι η μόνη εφημερίδα που προέβαλλε και εξακολουθεί να προβάλλει ένα τέτοιο θέμα, που πάει να λάβει διαστάσεις «χιονοστιβάδας»! Άραγε αυτή η «χιονοστιβάδα» θα προξενήσει και αναπάντεχα γεγονότα, που θα οδηγήσουν σε ανατροπή στην Ελλάδα της καθεστηκυίας τάξεως; Υπάρχει Σχέδιο πίσω απ’ όλα αυτά; Το τεράστιο αυτό θέμα παραμένει ανοικτό. Πολλοί, σε Ελλάδα και εξωτερικό, φίλοι και εχθροί, το παρακολουθούν να εξελίσσεται με περισσή αγωνία...
     http://volcanotimes.blogspot.gr/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...