Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Καμμένος> Όποιος δεν αντέχει, ας κατέβει από το καράβι

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΑ

 

2
 
Ολοκληρώθηκε το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον Πάνο Καμμένο να επαναλαμβάνει το αυστηρό του μήνυμα προς το εσωτερικό του κόμματος, σχετικά με την προεδρική εκλογή.
«Δεν θα ψηφίσει ούτε ένας βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου που θα έχουμε εκλογές. Όσοι αντέξουν θα συνεχίσουν μαζί μας. Όσοι δεν αντέξουν ας κατέβουν τώρα από το καράβι. Κάθε φορά που κάποιος δεν άντεχε, ερχόντουσαν άλλοι εκατό. Τους θέλουμε όλους, αλλά μπορούμε και μόνοι μας» επεσήμανεστην ομιλία του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, απευθυνόμενος εκ νέου στις δηλώσεις του Παναγιώτη Μελά, ο οποίος τελικά  δεν έλαβε το λόγο, ωστόσο έστειλε μηνύματα με τη στάση του.
Στο τέλος του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διεξήχθη ψηφοφορία για τη στάση του κόμματος στην εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.
Όλοι οι βουλευτές, εκτός του Παναγιώτη Μελά, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ του προεδρείου με τους άλλους βουλευτές, σήκωσαν το χέρι τους συμφωνώντας να μην ψηφίσουν οι Αν.Ελ. για πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η στάση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. προκάλεσε τις αντιδράσεις των συνέδρων, ενώ ο πρόεδρος του συνεδρίου Παναγιώτης Σγουρίδης απευθυνόμενος στο σώμα ζήτησε να εκφραστεί  δημοσίως η όποια διαφωνία. 
Δεν τοποθετήθηκε κανείς και σύμφωνα με τον κ. Σγουρίδη «η απόφαση να μην ψηφίσουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ομόφωνη».
Κατά την έξοδό του από το συνέδριο, ο κ. Μελάς δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ:
«Είναι ξεκάθαρο. Θα κάνω αυτό που συμφέρει τον ελληνικό λαό. Να δούμε εάν με μια άλλη κυβέρνηση, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή όχι».
Την ίδια θέση επανέλαβε το Σάββατο, μιλώντας στον Real FM, υπογραμμίζοντας: «Εγώ δεν είπα ότι δεν θα ψηφίσω. Είπα θα το δω, θα το μελετήσω σε βάθος, θα δω ποια είναι η κυβέρνηση εκείνη η οποία μπορεί να δώσει ανάσα στον λαό, να αποφασίσω και κάποιοι έγραψαν ότι εγώ θα ψηφίσω μνημόνιο» και πρόσθεσε: 
«Για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε ναι, ούτε όχι. Ο Πρόεδρος μου είπε κατά πρόσωπο ότι δεν εννοεί εμένα στα ‘βρώμικα μαξιλάρια’». 
Τέλος, υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, μία ημέρα πριν την έναρξη του συνεδρίου, ο κ. Μελάς με ανακοίνωσή του διεμήνυσε:
«Ξεκαθαρίζω ότι οι προσωπικές μου απόψεις και αγωνίες ενισχύουν τη μεγάλη εθνική προσπάθεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το συνέδριο του Κινήματος και οι αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι σεβαστές από την πλευρά μου.
Η διατύπωση των απόψεων μου για τις πιθανές μελλοντικές κυβερνητικές συνεργασίες θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα και πάντα με κριτήριο την καλύτερη πορεία του τόπου». 
Δημοσίευση: 23 Νοεμβρίου 2014, 22:33
More Read This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...