Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Χωρίς αιδώ...

 

25/04/2015
#

Χωρίς αιδώ...

Οι καταχραστές των συμβόλων και της ιδεολογίας της πατριωτικής παράταξης της Ν.Δ. ετοιμάζονται σε από κοινού κάθοδο με τους υπονομευτές της και πολέμιους της πολιτικής του Κ. Καραμανλή!

Ο μόνιμος αρωγός της διαπλοκής ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στη Realnews: «Αν για οποιονδήποτε λόγο, η χώρα πάει σε εκλογές, οπότε και θα υπάρξει πραγματικό διακύβευμα ρήξης με την Ευρώπη, οι αστικές πολιτικές δυνάμεις θα βρουν πεδίο συνεννόησης, που θα συσπειρώσει το φιλοευρωπαϊκό μέτωπο» Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προφανώς ποτέ δεν είχε διαφορές με το ΠΑΣΟΚ!

Η αδελφή του η κ. Μπακογιάννη ήταν αυτή που πρώτη υπονόμευσε τον Κ. Καραμανλή πολύ πριν ξεκινήσει τ μετωπική επίθεση το σύστημα ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προφανώς και δεν έχει διαφορές με το Ποτάμι. Ο " Βασικός Μέτοχος" του Κ. Καραμανλή που χτυπήθηκε από όλο το σύστημα της διαπλοκής γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν άρεσε και σε πολλούς στη Ν.Δ.

Είναι και ένας από τους λόγους που ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΠΟΛΑΝ δεν ψήφισε τον Προκόπη Παυλόπουλο για Π.τ.Δ. Θα λέγαμε στον κ. Μητσοτάκη και στο σινάφι του τη φράση... ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ, αλλά πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι σε αυτούς δεν υπάρχει αιδώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...