Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Παρατείνεται έως 31/07 η καταβολή των βεβαιωμένων οφειλών

 

Παρατείνεται έως 31/07 η καταβολή των βεβαιωμένων οφειλών
Παράταση εώς το τέλος του μήνα έχουν οι φορολογούμενοι προκειμένου να ρυθμίσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις λόγω του μέτρου των capital controls που είναι σε ισχύ από 28.06.2015.

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων παρατείνονται έως και την 31η Ιουλίου οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στη φορολογική διοίκηση οφειλών με σκοπό τη διευκόλυνση των φορολογουμένων και την αποφυγή πρόσθετων επιβαρύνσεων από τη μη έγκαιρη πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων λόγω της τραπεζικής αργίας.
Κατά το διάστημα μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση με τόκους, πρόστιμα, προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής των κάθε είδους φορολογικών οφειλών, των οποίων οι προθεσμίες καταβολής έληξαν σε ημέρα τραπεζικής αργίας.
Η ρύθμιση καταλαμβάνει και τις προθεσμίες καταβολής των παρακρατούμενων και επιρριπτόμενων φόρων.
Έως την ίδια ημερομηνία παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στη Φορολογική Διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...