Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Νάτος ο νέος Βενιζέλος!..

 

Νάτος ο νέος Βενιζέλος!..
ΓΥΡΕΥΕ πόσα πλουσιοκόριτσα και πόσες πλουσιοκυρίες και πλουσιοκυράτσες θα… ονειρεύονται να έχουν για φίλο, εραστή ή σύζυγο τον Αλέξη!..  ΕΧΟΥΜΕ μάθει ότι σε όλα τα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης και της Αμερικής, το όνομα που συζητιέται πιο πολύ τους τελευταίους μήνες, για το θάρρος, τη λεβεντιά και τη γλυκύτητα που εκπέμπει, είναι του Τσίπρα.
ΦΥΣΙΚΑ με τον Αλέξη ασχολούνται, πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, διπλωμάτες, εκδότες, καναλάρχες και πασίγνωστοι δημοσιογράφοι, σε όλες τις χώρες του κόσμου, όχι μόνο γιατί το όνομα και η φάτσα του «πουλάνε», αλλά και γιατί οι θέσεις του στην πολιτική είναι καθαρές και ξάστερες και έχουν στόχο να βγάλουν το λαό του από τη δυστυχία που του επέβαλλαν οι τοκογλύφοι δανειστές.
ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος, αν δεν ήταν παντρεμένος, ευτυχισμένος και άριστος οικογενειάρχης, θα μπορούσε να… παντρευόταν καμία πάμπλουτη… τρελοκαμπέρο και να… ξεχρέωνε το χρέος της Ελλάδας με την προίκα που θα έπαιρνε!!!
ΕΚΤΟΣ όμως από το γυναικόκοσμο που έχει «ταρακουνηθεί» από το… «μαγικό» Αλέξη, γοητευμένοι φαίνεται πώς είναι και οι περισσότεροι ηγέτες στον κόσμο, από την Μέρκελ και τον Γιούνκερ μέχρι τον Κάστρο και τον Ομπάμα. Γιατί διαφορετικά δεν εξηγούνται τα φιλιά, οι αγκαλιές, οι μπουνιές, τα χαμόγελα και τα συνεχή τηλεφωνήματα με τους Ευρωπαίους και τους Αμερικανούς ηγέτες που μόλις στραβώσει κάτι στις συνομιλίες, αρχίζουν οι ξένοι τις «κακίες» τους και τα πικρά σχόλιά τους, για να ξαναρχίσουν οι γαλιφιές την επομένη, μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ απορούμε και διερωτώμεθα, πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που κυβερνάνε τον πλανήτη, σαν την Μέρκελ, να κάθονται, να αγκαλιάζονται, μετά να μαλώνουν και μετά πάλι να τα βρίσκουν μεταξύ τους, και να παιδεύονται συνεχώς επί 6 μήνες για να συμφωνήσουν σε πράγματα, που απλοί άνθρωποι, θα τα εύρισκαν και θα συμφωνούσαν μέσα σε λίγες ώρες!..
ΚΑΤΙ παρόμοιο, αλλά σε μικρότερη κλίμακα, επειδή δεν υπήρχαν τότε τα στημένα Μέσα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας είχε ξανασυμβεί με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, που ήταν και αυτός ωραίος και χαρισματικός και τελικά… ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ την Ελλάδα…
Κ.

  Συγχωροχάρτι δεν πρόκειται να πάρει κανείς
ΕΔΩ που έχει φθάσει η χώρα, ή μάλλον εδώ που την ΕΦΘΑΣΑΝ οι παλιοί… καραβανάδες πολιτικοί μας, - η μικρή πραγματικά μειοψηφία που την ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ και την ΛΗΣΤΕΥΑΝ και η μεγάλη πλειοψηφία των «έντιμων» αλλά… σιωπηλών βουλευτών, οι οποίοι πραγματικά δεν έκλεβαν αλλά ΓΝΩΡΙΖΑΝ όμως τους ΛΗΣΤΕΣ συναδέλφους τους και «ποιούσαν την νήσσαν» - άλλος δρόμος από την υπογραφή συμφωνίας, με τους βαρείς όρους που θα μας επιβάλλουν οι το τοκογλύφοι δανειστές, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Γιατί με το «κόλπο» του κλεισίματος των τραπεζών μπορούν όχι μόνο σε 10-20 μέρες να τινάξουν στον αέρα τη χώρα μας, αλλά και να μας βάλουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας…
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ βέβαια ότι την επομένη της υπογραφής, οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ της συμφοράς που μας βρήκε, δηλαδή τα δύο τέως μεγάλα και τώρα υπό διάλυση κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και η Ν,Δ, με τα παπαγαλάκια τους, να το θυμηθείτε θα αρχίσουν να φωνάζουν ότι για την κακή συμφωνία φταίει ο… Αλέξης(!!!) τον οποίον όμως επί μέρες πιέζουν να υπογράψει τη συμφωνία, την οποιαδήποτε συμφωνία υποσχόμενοι ότι αυτοί θα ψηφίσουν στη Βουλή ό,τι τους φέρει η κυβέρνηση.
Δηλαδή αυτοί έπαιρναν τα τοκογλυφικά δάνεια τα ξόδευαν λαδώνοντας τους φίλους τους μεγαλοκατασκευαστές και μεγαλοπρομηθευτές του Δημοσίου, τρώγανε και αυτοί το μερτικό τους και στο τέλος θέλουν να βάλουν τον Τσίπρα να πληρώσει το λογαριασμό! Κούνια που τους κούναγε, αν νομίζουν πώς ο Αλέξης και η παρέα του, είναι τίποτε… κορόιδα να ξεχάσουν το πλιάτσικο και το φαγοπότι που έγινε. Όπως ασφαλώς θα πρέπει να ξεχάσουν, ότι επειδή θα ψηφίσουν τα μέτρα που θα συμφωνηθούν με τους ξένους, τα οποία έτσι κι αλλιώς θα ψήφιζαν, αφού πάντοτε ήταν με τους ξένους η κυβέρνηση θα τους δώσει…
Αμνηστία και ίσως να πιστεύουν ότι αν είναι καλά παιδιά, μπορεί να τους… νομιμοποιήσει και αυτά που έχουν κλέψει! ΜΕ αυτό το μυαλό να κοιμούνται… ΕΙΠΑΜΕ ΝΑΙ στην εθνική ενότητα, το καταλαβαίνουμε και το υποστηρίζουμε και εμείς. Πουθενά και σε κανέναν όμως δεν έχουμε πει ότι χάριν της ενότητας θα μοιράσει ο Αλέξης και… συγχωροχάρτια, λες είναι κανένας Μητροπολίτης!
ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ της λεηλασίας του Δημόσιου χρήματος και αυτοί που με δόλιο τρόπο και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ, μας έφεραν ΔΝΤ και μας φόρτωσαν την ΤΡΟΪΚΑ, όχι μόνο πρέπει να πληρώσουν αλλά θα κληθούν και να επιστρέψουν τα κλεμμένα.
ΓΙΑΤΙ ακόμα και ο Τσίπρας να ήθελε να μοιράσει κάποια συγχωροχάρτια, δεν θα τον αφήσουμε εμείς, ο λαός, ο οποίος θα παρακολουθεί από κοντά την πορεία της κυβέρνησης, για να εφαρμόσει όσο πιο γρήγορα μπορεί τις προεκλογικές της υποσχέσεις.
Και μάλιστα δεν τις θέλουμε όλες. Θα είμαστε ευχαριστημένοι ακόμα και αν τα καταφέρει να εφαρμόσει τις… μισές από αυτές…
Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...