Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ποια σχήματα ρίχνουν αυλαία αυτό το σαββατοκύριακο;

posidonio-ploutarxos

Ποια σχήματα ρίχνουν αυλαία αυτό το σαββατοκύριακο;

0
0
Βαθμολογήστε το !

Μάθε τώρα που μπορείς να διασκεδάσεις για τελευταία φορά!

Ο χειμώνας προχωρά και η νέα σεζόν για τα νυχτερινά κέντρα και τη διασκέδαση αρχίζει να ξεκινά. Έτσι, τα σχήματα, που είχαμε μέχρι τώρα κοντά μας, ρίχνουν σιγά σιγά την αυλαία τους και νέα ετοιμάζονται να τα αντικαταστήσουν στο χάρτη της διασκέδασης της πόλης. Αυτό το σαββατοκύριακο, ωστόσο, θα μπορέσεις να διασκεδάσεις για τελευταία φορά με δύο σχήματα που πραγματοποιούν το μεγάλο τους φινάλε.
Στη σκηνή του ΦΩΣ θα ανέβουν για τελευταία βραδιά απόψε Γλυκερία, Μανώλης Λιδάκης και Μανώλης Κονταρός. Οι τρεις καλλιτέχνες μας χάρισαν φέτος ένα μοναδικό πρόγραμμα, με μία μουσική συνάντηση που έγινε για πρώτη φορά και αγκαλιάστηκε από το κοινό της πόλης. Ύστερα από μήνες εμφανίσεων έφτασε η ώρα του τέλους.
Από την άλλη, το Ποσειδώνιο ρίχνει αυλαία το βράδυ της Κυριακής, 14 Φεβρουαρίου. Την ημέρα των ερωτευμένων, ο Γιάννης Πλούταρχος θα κάνει το μεγάλο τους φινάλε στην πίστα που τραγουδά σχεδόν έναν χρόνο. Ωστόσο, για λίγο μόλις καιρό, αφού οι εμφανίσεις του θα ξεκινήσουν ξανά στο κέντρο, μέσα στο Μάρτιο. Ανανεωμένος και φρέσκος ο Γιάννης Πλούταρχος θα επιστρέψει με ένα νέο πρόγραμμα που θα μας καθηλώσει. Προς το παρόν, διασκέδασε μαζί του για δύο τελευταία βράδια ακόμα!
Tέλος, για όσους προτιμούν το live clubbing, ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανεβαίνει, απόψε, για τελευταία φορά στη σκηνή του Cabaret, μαζί με την Χριστίνα Σάλτη και τη Θωμαή Απέργη. Οι τρεις καλλιτέχνες μας αποχαιρετούν με το πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...