Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Μια 16χρονη παίκτρια ριάλιτι η πρώτη ερμηνεύτρια για την τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ - ΦΩΤΟ

 

Πρώτη καταχώρηση: 14/12/2016 - 21:03
Τελευταία δημοσίευση: 06:20Διεθνή
Μια 16χρονη παίκτρια ριάλιτι η πρώτη ερμηνεύτρια για την τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ - ΦΩΤΟ
Μία έφηβη τραγουδίστρια, η οποία είχε μαγέψει τις ΗΠΑ προ εξαετίας ως παιδί-θαύμα με τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Αμερική έχεις Ταλέντο», είναι η πρώτη ερμηνεύτρια που ανακοινώθηκε για την τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ.
Πρόκειται για την Τζάκι Εβάντσο, η οποία σε ηλικία 10 ετών είχε συνεπάρει τους Αμερικανούς με το ταλέντο της ως σοπράνο τραγουδώντας κλασσικές άριες όπως εκείνη του Πουτσίνι "O mio babbino caro" στο America's Got Talent όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Μετά την συμμετοχή της στο ριάλιτι η Εβάντσο αναδείχθηκε η νεότερη σόλο καλλιτέχνιδα που κατάφερε να αποκτήσει πλατινένιο δίσκο στις ΗΠΑ.
Εκείνη την εποχή γνωρίστηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ και η ίδια έχει αναρτήσει μια φωτογραφία της στον λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook όπου απεικονίζονται οι δύο να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο.
Η επιτροπή ορκωμοσίας του Τραμπ είπε για την 16χρονη οτι «αντιπροσωπεύει το καλύτερο και το λαμπρότερο της Αμερικής».
«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Θα είναι φανταστικά» δήλωσε η Εβάντσο στην τηλεοπτική εκπομπή "Today".
Η 16χρονη αναμένεται να ακολουθήσει τα βήματα της Αρίθα Φράνκλιν και της Μπιγιονσέ, που ερμήνευσαν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, το "The Star-Spangled Banner" στις δύο τελετές ορκωμοσίας του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Η επιτροπή ορκωμοσίας επεσήμανε ότι έχει στην διάθεσή της «ταλέντα διεθνούς φήμης» που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην τελετή, όμως, μέχρι τώρα, η Εβάντσο είναι η πρώτη διάσημη τραγουδίστρια που ανακοινώθηκε.
Ο πρόεδρος της επιτροπής Τομ Μπάρακ απέρριψε τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ότι ο ράπερ Κάνιε Ουέστ, ο οποίος συναντήθηκε με τον δισεκατομμυριούχο στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη, θα συμμετάσχει στην τελετή.
Επίσης, ο ιστότοπος TMZ έγραψε ότι την 20η Ιανουαρίου θα τραγουδήσει και ο Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι,πληροφορία που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...