Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αναστασιάδης χάνει τη ψυχραιμία του και επιτίθεται σε “επισκέπτες από την Ελλάδα”!!!


 

Στο Κυπριακό δεν αναζητούμε “λύση” με κάθε κόστος. Αναζητούμε λύση δικαίωσης. Συνεπώς δεν μπορεί να υπάρχει -και κακώς γίνεται- οποιαδήποτε συζήτηση όσο στο τραπέζι υπάρχει το ενδεχόμενο παραμονής έστω κι ενός Τούρκου στρατιώτη! Όσοι υποστηρίζουν οτιδήποτε άλλο, θέλουν μάλλον “λύση” για την “λύση” κι όχι δικαίωση.
Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, εμφανίστηκε μάλλον εκνευρισμένος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο ΣΙΓΜΑ της Κύπρου. Και μίλησε για “επισκέπτες εξ Ελλάδος”!
Με αφορμή το περιεχόμενο της ομιλίας του καθηγητή Άγγελου Συρίγου στο μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου: “Θα ήθελα να παρακαλέσω όσους επισκέπτονται εξ Ελλάδος την Κύπρο, να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι το δικό τους χωριό, η δική τους κωμόπολη, η δική τους περιοχή που είναι υπό κατοχή” και πρόσθεσε: “Ο πατριωτισμός καθέδρας δεν χρειάζεται, έχουμε βιώσει και πληρώσει γι’ αυτόν τον πατριωτισμό”.
Δεν γνωρίζουμε ποιον πατριωτισμό εννοεί…Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζει είναι ότι ο Ελληνισμός έχει πληρώσει σίγουρα τον ενδοτισμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ