Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Το “κοκοράκι” του αλβανικού εθνικισμού και τα “αντίποινα” που προαναγγέλουν τα Τίρανα

 

Μέχρι τη Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που βρίσκεται σε εξέλιξη για όσα έγιναν στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου με τους επτά νεοσύλλεκτους και τον “αλβανικό αετό”. Τη ΕΔΕ διενεργεί Ταξίαρχος της ΑΣΔΥΣ . Το πόρισμα θα κατατεθεί στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου για ποινική αξιολόγηση. Τι θα προκύψει απ΄ αυτή είναι ένα ερώτημα καθώς στρατιωτικές δικαστικές πηγές έλεγαν στο Militaire.gr ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην απαγγελία των κατηγοριών, ώστε να μην δοθεί καμία “νομικίστικη” διέξοδο στους πρωταγωνιστές της υπόθεσης. Γιατί είναι βέβαιο ότι θα αναζητηθούν τέτοιες διέξοδοι.
Το θέμα που προέκυψε στο Μεσολόγγι, αφύπνισε για τα όσα γίνονται στα στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού, χρόνια τώρα! Ας μην κρυβόμαστε δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς όλοι μας αδιαφορήσαμε! Δεν δώσαμε τη σημασία που έπρεπε, ούτε λάβαμε τα μέτρα που έπρεπε να είχαμε λάβει. Τώρα ανακαλύπτουμε για ακόμη μια φορά …την Αμερική.
Το ζητούμενο έστω και τώρα είναι να σοβαρευθούμε και να προστατεύσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις απ΄ όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα.
Η συζήτηση που έχει ανοίξει είναι προφανής: αυτά τα παιδιά με ρίζες από την Αλβανία ή και από αλλού πρέπει να υπηρετούν τελικά στον Ελληνικό Στρατό; Αν αυτά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα δεν θέλουν να θεωρούνται Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να ΄χουν την υποχρέωση να παρουσιάζονται στο στράτευμα. Μ΄ ότι αυτό βεβαίως σημαίνει και για τα δικαιώματα που απολαμβάνουν ως Έλληνες πολίτες. Κανείς σ΄ αυτή τη ζωή δεν μπορεί να τα ΄χει όλα.
Το θέμα χρειάζεται αποφασιστικότητα από την ελληνική πλευρά, γιατί ήδη οι γραφικοί αλλά και επικίνδυνοι των Τιράνων έχουν βγει μπροστά και δηλώνουν επί της ουσίας ότι ετοιμάζουν αντίποινα με στόχο την ελληνική μειονότητα! Ο ANTENNA μετέδωσε στο δελτίο του, δηλώσεις κάποιου  Π. Λουτάϊ, Αλβανού βουλευτή ο οποίος μίλησε …για ρατσισμό της Ελλάδας και επιχείρησε να εξισώσει την πρόκληση των νεαρών στο Μεσολόγγι με τις ελληνικές σημαίες που σηκώνουν οι Έλληνες που ζουν στην Αλβανία. Δεν υπάρχει καμία σχέση και κάποιος από την Αθήνα θα πρέπει να απαντά με πολύ σκληρή γλώσσα στις ανοησίες των Τιράνων.
Η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την Αλβανία που από χώρα του Χότζα έγινε χώρα-συνεργάτης της Τουρκίας στα Βαλκάνια και “παραπαίδι” ΗΠΑ και Βρετανίας στα Βαλκάνια. Εξελίχθηκε σ  ένα κράτος ταραξίας που προσπαθεί να μας πείσει ότι …η ιστορία της της χρωστά κάτι μεγάλο. Η ιστορία της όπως και απ΄ όποιον κι αν διαβαστεί είναι γνωστή και δεν είναι καθόλου ευχάριστη.
Η Ελλάδα έχει βοηθήσει πέρα από κάθε όριο την Αλβανία, χωρίς να ΄χει κάποιο λόγο . Η Αλβανία σε κάθε ευκαιρία μόνο ζημιά προσπαθούσε να μας κάνει. Η Ελλάδα ανέχθηκε και ανέχεται πέρα από κάθε λογική την Αλβανία που παριστάνει το “κοκοράκι”. Ας αντιμετωπίσουμε λοιπόν αυτό το “κοκοράκι” με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία. Ξεκινώντας από το Μεσολόγγι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...