Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΑΜΦΟΣ: «Κυβερνώμεθα από καταληψίες – Έχουμε μπλέξει με ομάδα ψυχοθεραπείας»

 


Ο συγγραφέας και φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος με συνέντευξη του άφησε αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση του.


Μιλώντας στον Alpha 9,89 τόνισε χαρακτηριστικά για τα μέλη της κυβέρνησης «οι πιο πολλοί απ’ αυτούς είναι αποτυχημένοι στη ζωή και τώρα παίρνουν ρεβάνς».

Ο κ. Ράμφος έκανε λόγο για τρομερό ψυχικό έλλειμμα που έχει ο Αλέξης Τσίπρας και εκτίμησε ότι «έχουμε μπλέξει με «ομάδα ψυχοθεραπείας, ένα group therapy ως κυβέρνηση και πρέπει να τα βγάλουμε πέρα».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 ο κ. Ράμφος αναφέρει ότι «διψά κανείς για εντύπωση όταν ο εαυτός του έχει ελλείμματα. Αυτό τον ψευτο-ψυχολογικό ρόλο έρχεται να διαδραματίσει ο πολιτικός».

Προσθέτει για τον πρωθυπουργό ότι «η κίνηση που έκανε πάντα δεν ήταν του κόπου, ήταν της κατάληψης. Εκφράζεται και με την αποφυγή γραβάτας. Μπορεί να υποδεικνύει και την αδυναμία του».

«Κυβερνώμεθα από καταληψίες. Εκθέτουν την ψυχή τους που είναι σκουπιδότοπος», συνέχισε ο ίδιος και σχολίασε ότι «οι πιο πολλοί απ’ αυτούς είναι αποτυχημένοι στη ζωή και τώρα παίρνουν ρεβάνς. Εμείς στην πραγματικότητα βγάζουμε την ουρά μας απέξω».

Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...