Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Αυτά είναι τα ΒΙΝΤΕΟ της αλήθειας για την Ελλάδα!!!

    Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 17:55
    Αυτά είναι τα ΒΙΝΤΕΟ της αλήθειας για την Ελλάδα!!!

    Ισλαμικά γκέτο και επιθέσεις σε αστυνομικούς, πολιτικούς και πολίτες


    Ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας επισκέφτηκε, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το el.gr, το πρωί το Ελληνικό για να δει από κοντά την κατάσταση, η οποία επικρατεί εκεί, καθώς οι «μετανάστες» πραγματοποιούν απεργία πείνας διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν.
    Οι μουσουλμάνοι «μετανάστες», ως κράτος εν κράτει, είχαν κάνει κατάληψη της περιοχής και είχαν αποκλείσει τις εισόδους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να διώξουν τον υπουργό. Στην ουσία έχουν δημιουργήσει ισλαμικό γκέτο στην περιοχή και ανέφεραν στις Αρχές του Κράτους πως εκείνοι κάνουν εκεί κουμάντο!
    Ο υπουργός των ανοικτών συνόρων είδε από κοντά, τι κίνδυνος μπορεί να δημιουργηθεί σε περίπτωση που οι μουσουλμάνοι, με τους οποίους έχει γεμίσει η χώρα, ξεσηκωθούν, μιας και η χώρα δεν μπορεί να τους παρέχει τις συνθήκες κανονικής διαβίωσης, ενώ ο υπουργός έχει προτείνει την επίταξη ξενοδοχείων και αργότερα γιατί όχι και σπιτιών Ελλήνων, προκειμένου να μείνουν εκεί.
    Στα βίντεο που κυκλοφορούν από το πρωί, βλέπουμε επιθέσεις ακόμα και σε αστυνομικούς. Η κατάσταση μοιάζει να ξεφεύγει εκτός ορίων!
    Ένας νεαρός έφηβος ηλικίας 15- 18 ετών άρχισε να χτυπάει έναν άνδρα ασφαλείας και να τον σπρώχνει με ένταση.
    Λάδι στην φωτιά έριχναν και οι υποτιθέμενες «αντιρατσιστικές οργανώσεις, όπως η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή».
    Ο Γιάννης Μουζάλας βρέθηκε στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού λίγο πριν από τις 10:30 και αφού ανέβηκε στο χώρο όπου μένουν μουσουλμάνοι, όπου έμεινε για λιγότερο από ένα λεπτό, κατέβηκε στο σημείο όπου οι πρόσφυγες κάνουν κατάληψη.
    Θέλησε ο ίδιος να "σπάσει" το λουκέτο με το οποίο είναι κλειδωμένη η πόρτα. Όταν οι πρόσφυγες του είπαν πως δεν μπορεί να περάσει, τους απάντησε «go away».
    Οι εικόνες που μεταδόθηκαν σε ζωντανή σύνδεση είναι απίστευτες:

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

      ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...