Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Οι διαφθαρμένοι καταδιώκουν τον Μητροπολίτη Πειραιώς

 

Το «Κράτος Δικαίου» μετά από μήνυση που υπέβαλαν τοΕλληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι,(Σόρος), αλλά και εκπρόσωπος του Athens Pride, άσκησε δίωξη κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για παράβαση του Νόμου 927-79, περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις, και ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ αναζητείται από την Ασφάλεια για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο. 

Ο Μητροπολίτης ήταν καλεσμένος σε πρωινάδικο , το πρωί της Παρασκευής, και του την είχαν «στημένη» με τους ομοφυλόφιλους. Ο μητροπολίτης τους είπε ότι , «η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή», και ότι «για την Εκκλησία αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν θανάσιμες καταστάσεις. Είναι μια συμπεριφορά αντιανθρώπινη»! Η παγκοσμοποιημένη παρουσιάστρια έβαλε τις φωνές όπως της είχαν δώσει οδηγίες και φώναζε, «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία;» και ανέφερε πως υπάρχουν ομοφυλόφιλοι ιερείς. Ο Μητροπολίτης της είπε: «Είστε συκοφάντρια! Αν τους ξέρετε να τους καταγγείλετε! » έβγαλε τα μικρόφωνα και αποχώρησε. 

Και για αυτά θέλουν να τον πάνε στο αυτόφωρο, για να τον καταδικάσουν ισόβια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...