Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Πλουμιστούς μισθούς 8.000 ευρώ,αλά Rothschild Bank,στον Οργανισμό του Χρέους!!!

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

 

Βρήκαν μαγαζί (ΟΔΔΗΧ) να διπλασιάσουν τις αποδοχές τους!

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ! Διπλασιάζουν τους μισθούς τους από τα 4.000 ευρώ στις 8.000 ευρώ! Που; Στον περίφημο ΟΔΔΗΧ που νομίζει ότι έγινε παράρτημα της Τράπεζας Rothschild! Προκλητική διάταξη αλά ΑΔΜΗΕ “παρεισέφρησε” σε νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, καθώς προβλέπει τον διπλασιασμό του μηνιαίου μισθού του γενικού διευθυντή και του αναπληρωτή γενικού διευθυντή του ΟΔΔΗΧ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το protothema.gr, “εκτοξεύει” τον μισθό από τα 4.631 ευρώ τον μήνα στα 8.315 ευρώ!
Αναλυτικά, σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου, που συνοδεύει το νομοσχέδιο “Ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Οδηγίας 2014/92/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23ης Ιουλίου 2014 για τη συγκρισιμότητα των τελών που συνδέονται με λογαριασμούς πληρωμών, την αλλαγή λογαριασμού πληρωμών και την πρόσβαση σε λογαριασμούς πληρωμών με βασικά χαρακτηριστικά και άλλες διατάξεις”, το άρθρο 29 προβλέπει τα κάτωθι:
“Εξαιρούνται από το ανώτατο όριο για τις πάσης φύσεως αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές ή σύνταξη που ισχύουν για τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα (αποδοχές γγ υπουργείου ύψους 4.631 ευρώ μηνιαίως) ο Γενικός Διευθυντής και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΔΔΗΧ”.
“Για τους εν λόγω υπαλλήλους εφαρμόζεται εφεξής το ανώτερο όριο που ισχύει για τους δικαστικούς λειτουργούς και το κύριο προσωπικό τρου Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που ανέρχεται σε 8.315 ευρώ το μήνα (αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές του Προέδρου του Αρείου Πάγου)”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...