Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ τα απόκρυφα σχέδια του Τσίπρα!

BΟΜΒΑ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΣΤΟ STAR ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

 ΔΕΝ θα κλείσουμε την αξιολόγηση πριν τον Σεπτέμβριο!!!

Mεγάλο παιγνίδι από τον άχαστο Σκουρλέτη, ο οποίος δήλωσε στο Star tsanele του Πάνου Καμμένου ότι:
-Eίναι άγνωστο αν η αξιολόγηση κλείσει ως τον Σεπτέμβριο! Απευχόμαστε να φτάσει ως εκεί και εργαζόμαστε για επίτευξη συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό…»
Κι αυτό ενώ η χώρα μας πρέπει να πληρώσει 7,4 δις ευρώ τον Ιούλιο!!!
Ο Σκουρλέτης ξεμπρόστιασε τα απόκρυφα σχέδια του πρωθυπουργού για τα οποία έχουμε γράψει κατ΄επανάληψη!
Ο ίδιος προ ημερών είχε ζητήσει να ψηφιστούν τα μέτρα που θα συμφωνηθούν από αυξημένη πλειοψηφία, επεσήμανε ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχουν το δικαίωμα να θέτουν όρους όσον αφορά το πόσοι βουλευτές θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα στην ελληνική Βουλή.
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η γραμμή Σόιμπλε καταδεικνύει καθεστώς περιορισμένης ελευθερίας, τόσο για τη νυν κυβέρνηση όσο και για τις προηγούμενες.
Δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι ζητά από την κυβέρνηση να δεχτεί ό,τι ζητούν οι πιστωτές αλλά ταυτόχρονα αρνείται αν ψηφίσει τα μέτρα που φέρνει η αξιολόγηση. «Υιοθετώ την κουβέντα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι πρόκειται για τζάμπα μάγκα», είπε.
Οι αποκαλύψεις του Σκουρλέτη δικαιώνουν το ρεπορτάζ του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” για τις προθέσεις Τσίπρα.
Αποφασισμένος να μην κλείσει την αξιολόγηση πριν τις εκλογές στην Γερμανία τον Σεπτέμβριο είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Γι΄αυτό και το κράτος έπαψε να πληρώνει τις υποχρεώσεις του.
Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να στεγνώσει η αγορά για να μπορέσουμε να πληρώσουμε το ομόλογο του Ιουλίου που είναι 7,4 δις ευρώ χωρίς να χρεοκοπήσει η χώρα.
Στο Μαξίμου είναι σχεδόν βέβαιοι ότι θα επικρατήσει το SPD και ποντάρουν τα ρέστα τους σ΄αυτό το σενάριο. Στον πρωθυπουργό φθάνουν άλλωστε πληροφορίες ότι οι Σκουρλέτης και Φίλης είναι αποφασισμένοι να μην ψηφίσουν τα μέτρα της Β΄αξιολόγησης με το επιχείρημα ότι θα καταποντιστεί ο Σύριζα.
-ΔΕΝ θα κάνω τη χάρη στους Φίλη-Σκουρλέτη να με ρίξουν. ΔΕΝ κλείνω την αξιολόγηση ώσπου να κερδίσει ο Σουλτς!..
Αυτή είναι η οδηγία-γραμμή του πρωθυπουργού στους στενούς συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Τσίπρας λοιπόν πολύ δύσκολα θα φέρει στη βουλή προς ψήφιση ένα επώδυνο πακέτο που θα επέστρεφε τον Σύριζα σε ποσοστά κάτω από 10%.
Στο μεταξύ οι Σκουρλέτης και Φίλης πυκνώνουν τις συναντήσεις τους αποφασισμένοι να υπερασπισθούν τα Ιερά και Οσια του κόμματος.
Στο πλευρό τους αθόρυβα είναι ο Γιάννης Δραγασάκης και τουλάχιστο 10 ακόμη βουλευτές οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να ορθώσουν το ανάστημά τους στον αφανισμό του Σύριζα.
Ο Τσίπρας αντιλαμβάνεται ότι αυτή τη φορά τα πράγματα στην Κ.Ο είναι πολύ δύσκολα και ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια παρά το γεγονός ότι οι βουλευτές του Σύριζα στην πλειοψηφία τους είναι πλουμιστοί και πλουσιόπαιδα.
Εχουν αντιληφθεί πλέον ότι η κοινωνία εξάντλησε τα όριά της και πως τους περιμένει στη γωνία. Ο Τσίπρας λοιπόν έχει αποφασίσει να τρενάρει την αξιολόγηση με την ελπίδα ότι θα απαλλαγεί από το δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε!
Οπότε μην περιμένετε να κλείσει η αξιολόγηση πριν τον χειμώνα του 2017…
Ο Θεούλης του Χάους
Περίπου ευτυχής όσο και η μητέρα του Βασίλη Μηλιώνη της Ηellas Power που κατάφερε να αθωώσει το καμάρι της χάρη στην τυφλή Δικαιοσύνη επί εποχής Παπαγγελόπουλου-ο Κώστας Καραμανλής τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να του εκφράσει τις ευχαριστίες του για την αθώωση των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο Βατοπαιδοίου.
Από τον Ian Ford
-Αλέξη θα είμαι στο πλευρό σου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που κάνατε για μένα…
Ο Αλέξης χαμογέλασε και ευχαρίστησε κι αυτός με την σειρά του τον πρώην πρωθυπουργό για την απλόχερη στήριξη που παρέχει στον Σύριζα και τον ίδιο προσωπικά.
Είναι τέτοια η στήριξη που αναγκάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ποζάρει σε αχρείαστα ενσταντανέ με τον Βαγγέλη Μειμαράκη το όνομα του οποίου βρίσκεται αυτές τις μέρες στην επικαιρότητα στις αίθουσες που διεξάγεται η Δίκη Καρούζου.
O Αλέξης στα πλαίσια του σχεδίου του για το απόλυτο ΧΑΟΣ στραγγίζει την αγορά μην πληρώνοντας τις υποχρεώσεις του κράτους θέλοντας να τραβήξει την αξιολόγηση ως τις γερμανικές εκλογές με την ελπίδα ότι θα βγει ο Σουλτς και δεν θάχει απέναντί του την Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Σκέφτεται πολύ σοβαρά με τα 7,5 δις ευρώ που έχει κάνει ταμείο να πληρώσει το ομόλογο που λήγει τον Ιούλιο αφήνοντας στεγνή την Οικονομία αλλά και τα ταμεία του κράτους ώστε ο Μητσοτάκης να παραλάβει χάος.
Στο μεταξύ Τσίπρας και Σουλτς συμφώνησαν να στείλει η Γερμανία πακέτο στην Ελλάδα τους Χριστοφοράκο και Καραβέλα σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές το SPD. Mάλιστα το βράδι της Τετάρτης 22 Μαρτίου ο Τσίπρας έφαγε με τον Γκάμπριελ (μακριά από τους κοριούς) στο Βαρούλκο στον Πειραιά και συζήτησαν διεξοδικά για την επόμενη μέρα των γερμανικών εκλογών με νικητή το SPD.
Με αυτή την κίνηση και το σώου που θα ακολουθήσει ο Τσίπρας θέλει να στριμώξει στα σχοινιά τους Μητσοτάκηδες. Πιστεύει ότι πρέπει να τραβήξει αυτό το χαρτί της καθυστέρησης με οποιοδήποτε ρίσκο. Οχι ακριβώς. Υπάρχουν τρία σενάρια που τρέμει αυτή τη στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας.
Το πρώτο είναι το βίαιο κούρεμα των καταθέσεων ακόμη και κάτω από τις 100.000 ευρώ μια και οι τράπεζες αντιμετωπίζουν καθημερινά τεράστια φυγή κεφαλαίων. Σ΄αυτή την περίπτωση και παρότι όπως υποστηρίζει οι Συριζαίοι δεν έχουν λεφτά στις τράπεζες (δεν προκύπτει αυτό από τις καταθέσεις των βουλευτών του) θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος λαικής οργής.
Το δεύτερο είναι ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και στη Θράκη μια και απέναντι βρίσκεται ο απρόβλεπτος Ερντογάν.
Το τρίτο που φοβάται είναι η Ανταρσία βουλευτών του Σύριζα όπως ο Φίλης, ο Σκουρλέτης και καμμιά δεκαριά από τους 53 του ανύπαρκτου Τσακαλώτου-οι οποίοι έχουν μείνει ακέφαλοι.
Τα παραπάνω ενδεχόμενα είναι ανασταλτικοί παράγοντες στο σχέδιο Τσίπρα για το σκηνικό του Απόλυτου Χάους που ετοιμάζει σε μια επιχείρηση να κάψει τα σπαρτά αφήνοντας καμμένη γη στον Μητσοτάκη.
Επειδή όμως η καρέκλα της εξουσίας είναι γλυκιά και ηδονική ο πρωθυπουργός δεν θέλει να την παραδώσει.
Ως εκ τούτου είναι ικανός να προκαλέσει το Απόλυτο Χάος σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διατηρηθεί στo Mαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...