Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

"Θέλουν τον Τραμπ κατεστραμμένο" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Θέλουν τον Τραμπ κατεστραμμένο" (ΒΙΝΤΕΟ)

    Σάββατο, 11 Μάρτιος 2017 08:11
    "Θέλουν τον Τραμπ κατεστραμμένο" (ΒΙΝΤΕΟ)

    Το "βαθύ κράτος" θέτει ως αποκλειστικό στόχο την καταστροφή του.

    Μία προς μία αποκαλύπτονται οι ενέργειες της Νέας Τάξης κατά της προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ, η οποία δεν μετράει ούτε δύο μήνες, αφού ακόμη και συστημικά ΜΜΕ αναφέρονται στις προσπάθειες του πολιτικού σαμποτάζ εναντίον του.
    Ρεπορτάζ του Fox News παρουσίασε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η ίδια η κυβέρνηση Ομπάμα από κοινού με τη CIA ευθύνονται για τον δήθεν μεγάλο κίνδυνο των χάκερ από τη Ρωσία, θέτοντας πλήρως εκτεθειμένα τα κρατικά συστήματα στον κυβερνοχώρο.
    Σημειώνεται πως μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο που να υποδηλώνει πως Ρώσοι χάκερς έχουν εισχωρήσει στα συστήματα ασφαλείας των ΗΠΑ, επηρεάζοντας μάλιστα το αποτέλεσμα των εκλογών.
    Μάλιστα μιλώντας στο στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής, η συγγραφέας προσκείμενη στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών, Monica Crowley, κατήγγειλε πως λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα μία συντονισμένη προσπάθεια καταστροφής και αποδόμησης του προέδρου Τραμπ.
    "Δεν θέλουν μόνο να τον κοντράρουν, αλλά θέλουν ξεκάθαρα να τον καταστρέψουν προσωπικά. Θέλουν αίμα", είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

      ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...