Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Οι μειοψηφίες εξουσιάζουν τις ΗΠΑ


 

Σάββατο, 11 Μάρτιος 2017 08:24
Οι μειοψηφίες εξουσιάζουν τις ΗΠΑ

Ευνοημένες πάντα από τη Νέα Τάξη.

Αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες, είναι ενδεικτικό της απόλυτης έλλειψης πραγματικής δημοκρατίας αλλά και αξιοκρατίας, σε μία κοινωνία που μαστίζεται στην κυριολεξία από την πλύση εγκεφάλου της Νέας Τάξης. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα γεγονότα που συμβαίνουν με τα διατάγματα Τραμπ για το μεταναστευτικό, όπου ξαφνικά χιλιάδες απόλυτα ελεγχόμενες ΜΚΟ, αντιφασιστικές οργανώσεις και ΜΜΕ ενώθηκαν με μένος εναντίον του. 
Ωστόσο δεν έφτασαν μέχρι εκεί, αλλά προκαλούν περαιτέρω εμπόδια στη διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, πράγμα που υποδηλώνει και το νέο μπλοκάρισμα του αναθεωρημένου διατάγματος για το μεταναστευτικό.
"Το να περνάς ένα φρέσκο στρώμα μπογιάς στην απαγόρευση εισόδου μουσουλμάνων δεν λύνει το βασικό πρόβλημα που είναι ότι το Σύνταγμα και οι νόμοι μας απαγορεύουν τις θρησκευτικές διακρίσεις", υποστήριξε σε συστημικό μέσο των ΗΠΑ ο Ομαρ Τζάντουατ, μέλος της ένωσης υπεράσπισης των πολιτικών δικαιωμάτων ACLU.
Όλα αυτά τα τρελά λαμβάνουν χώρα, τη στιγμή που ο Τραμπ αυξάνει συνεχώς τα ποσοστά του σε όλη την αμερικανική επικράτεια, έχοντας φτάσει την αποδοχή του σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και στο εξωπραγματικό 70%!
Ποια όμως θα είναι η κατάληξη των πραγμάτων στις εύθραυστες ΗΠΑ; 
Ένας πόλεμος μαίνεται αυτή τη στιγμή και είναι σφοδρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...